Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Sisustuksellisuus

Ei johtoja tai ulkoisia laitteita näkyvillä, ViVa sulautuu täydellisesti sisustukseen

ViVa – Viihdevalmis Koti® suunnitellaan aina siten, että äänenlähteet sijaitsevat kattopinnan sisällä. Näin ollen kun laitteet ovat paikoillaan, hifitasoinen ääni kuuluu kattoon upotetuista kaiuttimista. Sisustuksen kannalta uppokaiuttimet ovat tyylikkäät ja huomaamattomat tilassa kuin tilassa. Kaikki kaapelit ovat piilossa rakenteissa ja myös äänentoistolaitteiston vahvistinyksiköt on sijoiteltu pois näkyviltä, useimmiten talon tekniseen tilaan.

Pintaan näkyviin jäävä kaiutinritilä voidaan lisäksi maalata halutulla katto- tai seinäpinnan sävyllä, jolloin se sulautuu täydellisesti osaksi muuta pintaa ja on käytännössä lähes näkymätön. Integroitu äänentoisto onkin monen sisustajan unelma – viimeistelty koti, joka sekä näyttää että kuulostaa hyvältä. ViVa-kodissa voit keskittyä nauttimaan laadukkaasta, tasaisesta äänestä, esteettisyydestä tinkimättä.

Uppokaiuttimet mukautuvat moneen ympäristöön

ViVa-laitteisto mukautuu kauniisti ja huomaamattomasti osaksi muuta sisustusta ja soveltuu monenlaisiin kattotyyppeihin. Oheisessa kuvassa näkyy Dalin Phantom E-60 S -upotettava kattokaiutin ilman pintasäleikköä. Säleikkö kiinnittyy paikoilleen magneetilla ja on helposti irrotettavissa. Standardiväri kattokaiuttimien ritilöissä on valkoinen, kuitenkin spray-maalikäsittelyllä ne voidaan sävyttää mihin tahansa haluttuun väriin.

VIIHDEVALMIS KOTI

Näkymätön, integroitava äänentoisto kotisi kaikissa tiloissa.

KATSO TUOTEPAKETIT
hero image
Sonos
Genelec
Bowers & wilkins
Dali
Harman
Bang & Olufsen