Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Tietoa yrityksestä

Hifistudio - Yritys

Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike

Meillä Hifi Studiossa kohtaat ystävällisen henkilökuntamme, joka kuuntelee toiveesi, kartoittaa ensin tarpeet, kertoo laitteiden hyödyt selkokielellä, sekä tarjoaa tarpeittesi ja budjettisi kannalta sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on hankkimasi kokonaisuuden tai yksittäisen laitteen suorituskyvyn optimointi ja helppokäyttöisyys ja annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen ostamillesi laitteille.

Suomen suurin Bang & Olufsen jälleenmyyjä

Meillä on pitkät ja kunniakkaat perinteet B&O-tuotteiden myynnissä. Koulutettu henkilökuntamme opastaa sinut mielellään B&O:n laadukkaiden ja tyylikkäiden tuotteiden pariin. Bang & Olufsen myymälä sijaitsee Fredrikinkatu 38, 00100 Helsinki

Kattava valikoima laatutuotteita

Myymme vain tuotemerkkejä, joiden laatuun ja luotettavuuteen itse uskomme, ja joilla on virallinen edustus, sekä huoltoverkko Suomessa. Tuotevalikoimamme laajuus näkyy myös tarjoamissamme asennustarvikkeissa. Meiltä löydät mm. erilaiset kuva- ja äänikaapelit, kaiutinjalustat, laitetelineet, kaapelikourut, sekä ohjelmoitavat kauko-ohjaimet.

Meillä ostaminen on helppoa

Kaiutinvalikoimaamme voit tutustua kuuntelemalla eri vaihtoehtoja myymälöissämme ja kaiuttimia tai kotiteatterijärjestelmiä pääset kokeilemaan erillisissä kuunteluhuoneissamme. Myymälöistämme löydät mm. erilliset monihuone järjestelmät sisä- ja ulkotiloihin. Passiivikaiuttimien vertailuseinät, sekä kuulokkeiden vertailupisteet kuuluvat myymälämme perus varustukseen. Kun tulet kuuntelemaan kaiuttimia, ota suosikkimusiikkisi mukaan ja totea itse, että äänenlaadussa on eroja.

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

AV-järjestelmän hankinta kotiisi tai yrityksen käyttöön on helppoa, sillä tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja.

Onnistunein lopputulos saadaan silloin, kun viihdejärjestelmät otetaan huomioon jo uuden kodin tai yritystilojen suunnitteluvaiheessa. Varmistamme laitteiden toimivuuden, siistin asennuksen ja helppokäyttöisyyden jo suunnitteluvaiheessa.

Tarvittassa toimitamme ja asennamme laitteet käyttökuntoon sekä annamme laitteille käyttöopastuksen.

Joustava toimitus- ja maksuehdot

Vaikka et asuisi HifiStudion läheisyydessä, voit käyttää hyväksesi palvelujamme. Toimitamme tuottet joustavasti kaikkialle Suomeen Itellan ovelle -kuljetuksella kaikkina arkipäivinä.

Voit maksaa ostoksesi sekä myymälöissä, että verkkokaupassa pankkikortin ja käteisen lisäksi kaikilla yleisimmillä luottokorteilla sekä Santander- tai Tuohirahoituksella.

Voit tehdä laatuostoksia 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Asiakaspalvelu

Bang&Olufsen Helsinki: 
Puh: 09-5860 1220
helsinki@beohelsinki.fi

Hifistudio Helsinki:
puh 09-5860 120
helsinki@hifistudio.fi

Hifistudio Turku:

Puh 02-4304008
turku@hifistudio.fi

Hifistudio Tampere:

Puh 03-2252 200
tampere@hifistudio.fi

Hifistudio Oulu:

Puh 08-8151 200
oulu@hifistudio.fi

Hifistudio Jyväskylä:

Puh 014-449 7780
jkl@hifistudio.fi

Hifistudio Kuopio:

puh. 017-362 6026
kuopio@hifistudio.fi

Hifistudio Verkkokauppa: verkkokauppa@hifistudio.fi

Kaikki myymälät löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.

Verkkokaupan asiakaspalvelun sähköpostiosoite on verkkokauppa@hifistudio.fi. Muista ilmoittaa sähköpostilla aina myös puhelinnumero, josta tavoitamme sinut. Vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin seuraavan arkipäivän aikana. Palvelemme arkisin klo 10-17:00 myös puhelinumerossa 044 7199223.