Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Mikä on ViVa?

ViVa – Viihdevalmis Koti® - täydellinen integroitu äänentoisto kotisi kaikissa tiloissa

ViVa Viihdevalmis Koti® on HifiStudion kehittämä konsepti, uudiskohteisiin integroitava ja täysin langattomasti ohjattava monihuoneviihdejärjestelmä. Se tuo hifilaatuisen äänen kaikkialle uuteen kotiisi, ilman näkyviä johtoja tai ulkoisia laitteita. ViVa perustuu kattavaan rakenteisiin piilotettavaan audiokaapeliverkkoon. Se suunnitellaan ja asennetaan taloosi rakennusvaiheessa ja voidaan ottaa käyttöön asteittain tarpeen mukaan.

ViVa tekee kodistasi viihdevalmiin – kun koko talon kattava audiokaapelointi sekä optiot kaiuttimille ovat valmiina rakenteissa, voit milloin tahansa lisätä äänentoistoa merkittyihin asennuspisteisiin haluamissasi tiloissa. Voit aloittaa yhdestä huoneesta ja rakentaa järjestelmästä ajan kanssa koko kodin laajuisen kokonaisuuden, juuri siten kuin haluat. Koska laitteisto upotetaan kattoon, se on käytännössä näkymätön.

ViVa-konseptissa yhdistyvät huipputasoinen äänenlaatu, sisustuksellisuus ja paras mahdollinen nykyaikainen käyttökokemus. Monihuoneominaisuuden ansiosta musiikki voi kuulua samanaikaisesti kaikissa haluamissasi tiloissa. ViVa vastaa hyvin tämän päivän tarpeisiin paremmasta asumisesta ja vie kodissa viihtymisen täysin uudelle tasolle.

ViVa-audiokaapeloinnin avulla luot helposti unelmiesi äänimaailman

ViVa-konsepti tekee äänentoiston hankinnan ja asennuksen helpoksi rakentajille. Viihdejärjestelmän perusta, ViVa-audiokaapelointi on edullinen kertainvestointi, joka mahdollistaa rajattoman äänimaailman luomisen uuteen kotiisi. ViVa-audiokaapelointi ja muut ViVa-tuotekokonaisuudet perustuvat asennusvalmiisiin paketteihin, jotka ovat helppoja hankkia eikä aiempaa tietämystä äänentoiston perusteista tarvitse olla lainkaan.

Hintaan sisältyy aina yksilöllinen suunnittelu kohteeseen ääniammattilaisen toimesta, yhteistyössä asiakkaan sähköurakoitsijan kanssa. Näin varmistetaan, että prosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti. ViVa-tuotepaketit edustavat alan parhaita tuotemerkkejä ja ovat saatavilla HifiStudion verkkokaupasta sekä myymälöistä kautta maan.

VIIHDEVALMIS KOTI

Näkymätön, integroitava äänentoisto kotisi kaikissa tiloissa.

KATSO TUOTEPAKETIT
hero image
Sonos
Genelec
Bowers & wilkins
Dali
Harman
Bang & Olufsen