Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Laajennettavuus

ViVa-audiokaapelointi luo perustan viihdevalmiudelle: laajenna järjestelmää tarpeesi ja budjettisi mukaan

Pääset edullisesti alkuun asennuttamalla rakennusvaiheessa uuteen taloosi ViVa-audiokaapeloinnin. Ääniammattilaisen suunnittelema, rakenteisiin piilotettu kaapelointi saa aikaan koko talon kattavan viihdevalmiuden. Kun tarkkaan tiedossa olevat kaiuttimien paikat ovat valmiina rakenteissa, voit milloin tahansa lisätä äänentoistolaitteistoa ja kokonaisia äänialueita paikoilleen. Viihdevalmiissa kodissa uppokaiuttimien valmiita asennuspisteitä löytyy talon jokaisesta tilasta ja nämä ovat optioina – voit itse päättää mihin haluat lisätä äänentoistoa. Käyttämättä jääneet kaiutinpisteet voidaan ottaa käyttöön myöhemmin ja ne ovat siihen saakka piilossa kattopinnan takana.

Ajan kanssa yhden huoneen äänentoistoa voidaankin laajentaa koko kodin kaikissa tiloissa kuuluvaksi viihdejärjestelmäksi. ViVa-laitteistokokonaisuus kasvaa täysin asukkaidensa tarpeiden ja budjetin mukaan, vaikka huone kerrallaan. Voit aloittaa yhdestä tilasta ja täydentää järjestelmää muihin tiloihin vaikka muutaman vuoden välein niin halutessasi. Sinun ei siis tarvitse investoida äänentoistolaitteistoon alkuvaiheessa välttämättä lainkaan, pelkkä huolella tehty audiosuunnitelma ja kaapelointi riittää.

ViVa luo lisäarvoa talollesi

Ääniammattilaisen suunnittelema, rakentamisvaiheessa asennettu ViVa-audiokaapelointi sekä valitsemasi ääniviihdejärjestelmä, vaikuttavat parhaimmillaan positiivisesti talon arvoon. Mahdollisessa jälleenmyyntitilanteessa rakennukseen asennettu laadukas äänentoistolaitteisto, ja jo pelkästään koko talon kattavan audiokaapeloinnin avulla aikaansaatu viihdevalmius lisää entisestään talosi houkuttelevuutta.

Viimeistelty äänentoistokokonaisuus kiinteänä osana taloa tai vaihtoehtoisesti koko kodin viihdevalmius kaiutinoptioineen tekevät kohteesta ainutlaatuisen. Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu äänimaailma kestää myös aikaa ja tuottaa iloa omistajilleen jopa vuosikymmeniksi. Laitteistoa voidaan tarvittaessa vuosien varrella päivittää ja muun muassa kaapelointi kestää rakenteissa käytännössä koko talon elinkaaren ajan.

VIIHDEVALMIS KOTI

Näkymätön, integroitava äänentoisto kotisi kaikissa tiloissa.

KATSO TUOTEPAKETIT
hero image
Sonos
Genelec
Bowers & wilkins
Dali
Harman
Bang & Olufsen