Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bowers & Wilkins Zeppelin - langaton ja ylellinen kaiutin

Bowers & Wilkins Zeppelin - langaton ja ylellinen kaiutin

Bowers & Wilkins on julkaissut uusimman version ikonisesta langattomasta kaiuttimesta. Zeppelin näyttää edelleen huipputyylikkäältä ja se on erilainen, siis tunnistettava harmaasta massasta. Sisuskalut ovat käyneet täydellisen muodonmuutoksen ja nyt onkin tarjolla poikkeuksellisen maukas ja laadukas pöytäkaiutin vaativalle käyttäjälle.

Zeppelin tarjoaa 5.0 aptX Bluetoothin, Apple Airplay 2:n sekä Spotify Connectin.

Tämän lisäksi uusi, erittäin onnistunut appsi tarjoaa väylän lähes loputtomaan musiikkitarjontaan Music Control App-käyttöliittymän kautta.

Kun alkuperäinen Zeppelin julkaistiin 15 vuotta sitten, se näytti hyvin samalta.

Mitoiltaaan se on kohtuullisen suuri: 21 x 65 x 19.4 cm ja painoa kohtuulliset 6.5 kg. Toisaalta siron metallijalkansa ansiosta se ei kuitenkaan vie paljon tilaa ja sukkulamainen ulkomuoto tekee siitä aika sulavalinjaisen näköisen esineen.

Värivaihtoehtoina on musta tai harmaa. Työnlaatu on esimerkillisen hyvää, no sitä voikin odottaa tältä legendaariselta valmistajalta.

Zeppelinin ääntä ohjataan peräti viidellä elementillä: kaksi tupladomediskattia, kaksi 90mm keskialue-elementtiä sekä yksi 150 mm basso. Tätä kaiutinarmaadaa ohjaa vaikuttava D-luokan päätevahvistimet joiden kokonaisteho on jopa 240W. Luulisi tällä kokoonpanolla saatavan kohtuullistä ääntä!

Mikä tuote: ikonisen langattoman kaiuttimen uusin sukupolvi

Erityistä: viimeisen päälle tuunattu äänentoisto ja hieno appsi

HInta; 799 eur

Värit: harmaa tai musta

Lue lisää tai osta TÄSTÄ

Eli soitot soimaan!

Heti alkuun täytyy sanoa, että nyt on onnistuttu ja isosti!

Jo varsin nopeasti tulee tuntu täyteläisestä ja innostavan lämpimästä äänibalanssista. Kaikki osa-alueet ovat kohdallaan ja tasapainossa keskenään.

Ei onneksi olla sorruttu ns. ylikaupalliseen paisutettuun myyntisoundiin, vaan selkeästi nyt ollaan hifistimäisessä, kauniissa ja puhtaassa äänimaailmassa.

Zeppelin toistaa äänitteet innostavan dynaamisesti ja puhtaasti, antaen hyville äänitteille oikeutta ja välittää sen "olennaisen" myös kuulijalle. Bassot menevät

jäntevät matalalle, keskialua soi nätisti ja toistaa upeasti laulajan vokaalit. Diskantti on tarkka, muttei aiheuta rasitusta pitkässäkään kuuntelusessiosta.

Summa summarum: uusi Zeppelin on erittäin onnistunut päivitys jota voi

varauksetta suositella vaativallekin nautiskelijalle. Ja hei, kaiken lisäksi se näyttää todella hyvältä! Siitä ei liene haittaa...

 

 

 

 

Edellinen julkaisu B&O Beoplay HX- vastamelumelukuulokkeiden aatelia
Seuraava julkaisu Argon Fenris A5 - uusi monitoiminen aktiivikaiutin