Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

B&O Beoplay HX- vastamelumelukuulokkeiden aatelia

B&O Beoplay HX- vastamelumelukuulokkeiden aatelia

B&O Beoplay HX on tehtaan tuore uutuus kovasti kilpaillulla vastamelukuulokkeiden markkinoilla. HX on tullut korvaamaan loistavan edeltäjänsä H9:n. Ulkoiset muutokset ovat lähes minimaaliset, mutta miksi

toisaalta pitäisikään muuttaa ajattoman tyylikästä muotoilua joka on hyväksi todettu. Viimeistely ja materiaalit ovat alan huipulta: alumiini, aito nahka ja korkealaatuinen komposiittitekstiili. Toisaalta, kun kuulokkeet maksavat 499 euroa, sitä laadun tuntua voi ehkä vähän edellyttääkin...

HX tukee Bluetooth 5.1:stä sekä aptX Adaptive-, AAC sekä SBC-kodekkeja.

Adaptiivinen vastamelutoiminto käyttää neljää mikrofonia. 1.200mAh litium-akulle luvataan 35h toiminta-aikaa vastamelu päällä, 40h ilman vastameluatoimintoa.

 

Kun olet rekisteröinyt HX:n, aplikaatio tarjoaa erilaisia kuuntelutiloja.

Voit liikutella graafista palloa ympyrässä ja säätää äänitunnelmaa: Bright, Relaxed, Warm ja Energised. Voit myös tallentaa mieleisesi säädön muistiin haluamallesi nimelle.

 

Mikä tuote: B&O:n toiseksi parhaat vastamelukuulokkeet

Hinta: 499 euroa

Erityistä: maaimanluokan ääni ja gourmet-tasoiset materiaalit

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

 

Vastamelutoimintoa voi kontrolloida appsin kautta, tai antaa automaattisen, virtuaalisen sensorin hoitaa vastamelutoiminnon voimakkuutta tilanteen mukaan. 

Hands free-puheluiden ääni on laadultaan erittäin hyvä. Asia, joka ei todellakaan ole itsestään selvää edelleenkään edes kalliimmissa kuulokkeissa.

 

 

HX vakuuttaa äänellään: se on lämpimän maukas ja todella nautittava. HX toimii niin rokilla kuin klassisellakin materiaalilla. Pidin erityisesti siitä, että bassotoistoa ei ole liiaksi korostettu kuten monilla kilpailijoilla. Silti, kun äänitteessä on supermatalia taajuuksia, HX toisti ne vakuuttavasti ja toisto ulottui todella syvälle. Tämä on todellista hifiä!

Vastamelu. HX tarjoaa varsin hyvää, ehkä ei markkinoidan ihan parasta, mutta silti vakuuttavaa vastamelutoimintoa jonka kanssa kriittinenkin käyttäjä voi mainiosti elää. 

Maininnan arvoista on se, että äänenlaatu pysyy loistavana myös johdon kautta kuunneltuna ja vieläpä niin että vastamelutoiminto on päällä. Harvinaista herkkua!

 

 

 

 

 

 

 

Edellinen julkaisu Dali Oberon 1 - harvinaisen hyvät jalustakaiuttimet
Seuraava julkaisu Bowers & Wilkins Zeppelin - langaton ja ylellinen kaiutin