Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Aalto 1 ja Argon SA-1 vahvistin - täydellinen liitto!

Aalto 1 ja Argon SA-1 vahvistin - täydellinen liitto!

Teimme kauniin ja harmonisen yhdistelmän kotisi äänentoistoon: kotimainen uutuuskaiutin Aalto 1 ja tanskalainen Argon Audion monitoimivahvistin SA-1.

Molemmat edustavat ajatonta ja järkiperäistä suunnittelua pohjoismaiseen tyyliin.

Aalto on kaiutinmerkkinä monille uusi. Suunnittelusta vastaa yksi Suomen legendaarisimmista suunnittelijoista, Antti Louhivaara. Hänellä on peräti 30 vuoden kokemus alalta ja tunnettu mm. Aurelia-kaiuttimistaan. 

Mikä tuote: laadukas ja esteettinen kombo vahvistimella ja kaiuttimilla

Hinta: 999 euroa

Erityistä: hämmentävän hyvät kotimaiset kaiuttimet ja suorituskyinen pikku vahvistin

Värit: kaiutin valkoisena ja vahvistin valkoinen tai musta

Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ

Aalto 1 soi kauniisti, raikkaasti ja tarkasti. Kotelon kokoon nähden sen bassotoisto on vaikuttava, ulottuen jopa 52 Hz:iin. Sointi on suorastaan hävyttömän maukas ja innostaa kuuntelemaan tuttuja biisejä uudestaan. Upea valkoinen komposiittikotelo on muodoltaan ajattoman skandinaavinen ja sopii pohjoismaiseen sisustukseen. Se on myös mukavan kompakti, joten se sopii loistavasti esim. TV-tasolle television ääntä parantamaan. 

Argon SA-1 on kompakti ja minimalistinen olemukseltaan, mutta ominaisuuksiltaan yllättävän runsas. Vahvistin tarjoaa mukavat 40W per kanava, joka riittää mainiosti vähän isommallekin kaiuttimelle. Liitännöistä löytyy kaksi optista sisääntuloa (esim. TV), levysoitin, AUX sekä pre-out-liitäntä esimerkiksi subwooferille. Langattomiin striimauksiin voit käyttää Bluetooth aptX HD-tasoista tekniikkaa. Varustukseen kuuluu myös erittäin selkeäkäyttöinen kaukosäädin. 

Tällä setillä jalostat TV:n äänentoiston aivan eri tasolle, mutta myös pelkkänä musiikintoistimena se palvelee hienosti pienissä sekä keskikokoisissa tiloissa mainiona stereosettinä. 

 

 

 

 

Edellinen julkaisu Tuomas Vimma ja hifistely
Seuraava julkaisu Argon Audio TT-4 levysoitin, uusi haastaja!