Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Argon Audio TT-4 levysoitin, uusi haastaja!

Argon Audio TT-4 levysoitin, uusi haastaja!

Argon on monille varmaankin uusi merkki hifialalla. Kyseessä on tanskalainen valmistaja joka on Hifiklubbenin suunnittelutiimin luoma oma tuotemerkki. Se on ns. hintakillerituote joka on tehty haastamaan monia alan tunnettuja konkarimerkkejä.

”Voitti arvostetun EISA-palkinnon, eli se valittiin hintaluokkansa parhaaksi soittimeksi kuluvana vuonna 2022.” 

Ja siinä on todellakin onnistuttu! Uusin menestystarina on Argonin levysoitinmalliston kohtuuhintainen lippulaiva TT-4. Kyseinen soitin voitti arvostetun EISA-palkinnon, eli se valittiin hintaluokkansa parhaaksi soittimeksi kuluvana vuonna 2022. 

Mikä tuote: palkittu laatulevysoitin 

Hinta: 649 €

Erityistä: upea äänenlaatu ja komponentit

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen, pähkinäviilu tai mahonkiviilu

Lue lisää tai osta TÄSTÄ

 

Ulkoasultaan soitin on klassisen puhdaspiirteinen ja selkeän kaunis. Erityisesti puuviiluversiona se on mielestäni komea ja luottamusta herättävä.

Kyseessä on järeärakenteinen käsikäyttöinen hihnavetoinen pyöritin jossa on kiinnitetty erityistä huomiota juuri niihin strategisiin rakenteisiin, joilla on erityinen vaikutus äänenlaatuun: resonoimaton, massiivinen yli 7 kg runko, tasakäyntinen vetomoottori, jämäkkä levylautanen. Niin ja sokerina pohjalla hintaluokkaansa nähden poikkeuksellisen laadukas matalaresonanssinen hiilikuituäänivarsi jonka päässä on arvostettu Ortofon 2MRed äänirasia.

TT-4:ssä on myös sisäänrakennettu levysoitinesivahvistin. Eli suomeksi:

Tämän soittimen voit liittää kaikkiin vahvistimiin joissa on tavallinen linjasisääntulo (AUX, line, tape jne.) Eli et tarvitse phono-liitäntää vahvistimessasi. Ja mikä mukavinta, se on äänenlaadultaan todella hyvä, mikä ei päde aina tässä hintaluokassa. 

Ääneltään soitin vakuuttaa: soundi on lämmin ja dynaaminen. Myös bassotoisto vakuuttaa kiinteydellään ja syvyydellään. Tästä on vaikea löytää mitään negatiivista. Jos haluat saavuttaa vielä enemmän äänellisesti, kannattaa vaihtoneulaa hankkiessasi harkita samaan rasiarunkoon sopivaa Blue-neulaa jossa on vielä musikaalisempi ja avarampi sointi. Mutta hyvin tälläkin kombolla pärjää!

Edellinen julkaisu Aalto 1 ja Argon SA-1 vahvistin - täydellinen liitto!
Seuraava julkaisu Joytiny Wireless - odotetut uutuuskuulokkeet nyt meillä!