Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Vaivaton langaton

Vaivaton langaton

Langattomuus…tuota sanaa ja käsitettä viljellään alan keskusteluissa ja lehtiartikkeleissa lähes päivittäin. Asia koskettaa ja kiinnostaa musiikin kuuntelijoita vahvasti, ja syystä: perinteisten fyysisten tallenteiden käsittely vähenee jyrkästi. Minullekin on käynyt niin, vaikka hifistinä tätä ei saisi kai sanoa ääneen.

Sateista kesälomaa viettäessäni annoin periksi houkutukselle ja kirjasin itselleni Spotify Premium-tilin. Ja koukussa ollaan edelleen! Mikä mieletön runsauden sarvi tuo onkaan: olen saanut bongattua jo menetetyksi luultuja helmiä vuosien takaa. Ja aika ei edes riitä uusien suurten tuntemattomien löytöjen äärellä! Äänenlaatu riittää mainiosti mm. kokkaus ja yleiseen puuhakäyttöön. Mutta koska käytän tuota mainiota sovellusta läppäriltäni, jonka sijoituspaikka on n. neljä metriä vahvistimesta, kaapelin vedon voi unohtaa.

Oli vielä aika, jolloin vaihtoehtoa ei ollut…mutta nyt on! Otin testiin kotiini NuForceAirDac:n ja jälleen olen koukussa!
Asennusta ei voi helpommaksi tehdä: lähetin USB-tikku porttiin, ja PC aloitti välittömästi asennuksen (kesti n. 10 sek), thats it! Vastaanotin purkki viedään vahvarin lähelle. RCA-johdotAUX-liitäntään ja soitto soi!

Vähän liian helppoa ollakseen totta?

Edelleen hämmästelen tämän systeemin puhdasta ja dynaamista ääntä. Ei kompressiota, ei kohinaa tai pätkimistä. Ei mitään mikä paljastaisi signaalisiirron olevan langaton. Ja huomaa: vahvistimesi voi olla vaikka 60-luvun putkivahvistin, joka tämän mainion AirDac:n avulla on päivitetty langattomaan nykyaikaan!
 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!