Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Sosiaalinen kotiteatteri – laitteet piiloon ja ohjaus yhdellä kaukosäätimellä

Sosiaalinen kotiteatteri – laitteet piiloon ja ohjaus yhdellä kaukosäätimellä

Hifistudiolla on ratkaisu tähän kaukosäädinkakofoniaan. Kaikki kodin av-laitteet voidaan automatisoida ja monipuolisimmillaan myös kodin muita toimintoja voidaan liittää saman ohjauksen alle. Helpoimmillaan laitteiston ohjaus tapahtuu yhden kaukosäätimen avulla, esim. Apple iPadilla, jolloin kuka vain perheessä pystyy käyttämään kaikkia kodin viihdelaitteita. Laitteiden ohjaus voidaan toteuttaa myös niin, että yhdellä napin painalluksella olohuoneen valot himmenevät, moottoroidut verhot pimentävät huoneen, valkokangas laskeutuu katosta, videotykki napsahtaa päälle ja bluray-elokuva lähtee pyörimään.



Hifistudio pystyy toteuttamaan yhdessä valikoitujen yhteistyökumppaneiden kanssa tällaisen järjestelmän, jolloin laitteiston käyttömukavuus kasvaa eksponentiaalisesti. Enää ei siis tarvitse miettiä, miten koko laitevuorta ohjataan ja lisäksi laitteisto saadaan myös nätisti piiloon esim. kaapin sisään.



Turussa toteutimme tällaisen järjestelmän, jossa automatisoitiin kotiteatterihuone, olohuone, makuuhuone ja valaistus. Kaukosäätimien määrä tippui yhteen ja järjestelmä toimii erittäin käyttäjäystävällisesti.

Laitteiston ei tarvitse olla edes markkinoiden kalleinta, hienointa ja uusinta, vaan myös muutaman vuoden vanhat laitteet saadaan ohjauksen alle. Automatisointiin käytämme amerikkalaista Crestronia, joka on markkinajohtaja automaatiotuotteissa. Ohjelmointi, asennus ja käyttöönopastus hoituu aina meidän kauttamme, joten palvelun saa tilattua meiltä avaimet käteen-periaatteella.

Kysy lisää:


Kauppias
Lauri Eskola
lauri.eskola@hifistudio.fi
040 842 7125
Lue lisää


Kotiautomaatio-asiantuntija
Jani  Lampi
jani.lampi@hifistudio.fi
0400137110
Lue lisää


Kauppias
Tomi Hyvärinen
tomi.hyvarinen@beohelsinki.fi
050-5439917
Lue lisää
 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!