Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Pro-jectin pikku-uutuudet: Remote Box S ja Dac Box TV

Pro-jectin pikku-uutuudet: Remote Box S ja Dac Box TV

Hifistudio pääsi hiplaamaan paria uutuustuotetta, joista Remote Box S ja Dac Box täydentävät loogisesti Pro-jectin Box Design-sarjaa.

Pro-ject Remote Box S

Pro-ject Remote Box S on ratkaisu monen kaukosäätimen ongelmaan. Sen avulla voidaan ohjata IR-linkin kautta kaikkia Pro-jectin ja muiden valmistajien laitteita. Ohjaus onnistuu Box Control App:lla, joka toimii Applella tai Androidilla. Tällöin laitelistasta valitaan ohjattavat laitteet ja näiden perustoiminnot saadaan näkymään esim. iPhonen näytölle. Laitteessa on myös wifi sisäänrakennettuna.

Laitteen hinta: 399 €

Pro-ject Dac Box TV


Tämä pikkuihme on todellinen ongelmanratkaisija niille, jotka haluavat saada televisiosta parempilaatuista signaalia ulos. Laite liitetään optisella kaapelilla television optiseen äänilähtöön, jolloin Dac Box TV hoitaa d/a-muunnoksen. Laite toimii tällöin tv:n "ulkoisena äänikorttina". Laite voidaan myös kytkeä minkä tahansa muun lähteen rinnalle esim. blu-ray-soittimeen, cd-soittimeen tai tietokoneeseen, jossa on optinen tai coaxiaalinen lähtö. Usein halvemmissa laitteissa tai televisioissa ei ole kiinnitetty huomiota d/a-muunnoksen laatuun, joten tällä pikkupurkilla päästään kokeilemaan edullisessa hintaluokassa, miten lähteen parantaminen vaikuttaa koko toistosignaalin laatuun.

Laite tukee 24/192 Khz-materiaalia, joten tällä voidaan toistaa esim. tietokoneen kovalevyltä studio master-tasoiset flac-tiedostot.

Liitännät: 1 x optinen ja coaxiaalinen sisääntulo, 1 x analoginen rca-ulostulo

Hinta: 119 €
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!