Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bang & Olufsen Stage - maailman paras soundbar?

Bang & Olufsen Stage - maailman paras soundbar?Nyt se sitten tapahtui: Bang & Olufsenin ensimmäinen soundbar! Tanskalainen huippuvalmistaja ei useinkaan ole markkinoiden nopein ja ensimmäinen
tuoteuudistusten kanssa, mutta toisaalta ne ovat sitäkin hiotummat ja laadukkaat kun ne saavuttavat päivänvalon. Juuri näin on tapahtunut 
Stage-mallin kohdalla.
Ei ole niin, että B&O olisi laiminlyönyt AV-markkinat valtavan kaksikanavaisen hifi-luettelon rinnalla. Muista, että se on tehnyt televisiota 50-luvulta lähtien, ja viime vuosina se on luonut sarjoja räätälöityjen ääniratkaisujen kanssa - kuten osoitti viimeisimmässä televisiossa, Harmony , joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna.

Tämän kaiuttimen suunnittelussa on ollut tavoite luoda markkinoiden paras soundbar.

Soundbar pitää sisällään peräti 11 kaiutinelementtiä joista jokaista syöttää erillinen 50W:n päätevahvistin, eli kokonaisteho on jopa 550W.

Mikä tuote: Bang & Olufsenin ensimmäinen soundbar
Erityistä: uskomaton äänenlaatu ja teho!
Hinta: 1500 eur, tammiversio 2000 eur
Lue lisää TÄSTÄ
B & O valitsi erityisesti suuret, tuunatut bassoelementit varmistaakseen syvän basson, kun taas oikea ja vasen kartio on sijoitettu lähelle toisiaan ja 45 asteen kulmaan riittävät tilantunnun luomiseksi.

Tämä kaiutin on sertifioitu Dolby Atmos-tekniikalle, eli odotettavissa on että saat tilavaikutelmaa myös pystysuunassa, ja tosiaan vain yhdestä boksista!

Tämä kaiutin ei tuota Atmos-signaalia ylöspäin suunnattujen elementtien avulla, vaan tässä käytetään voimakasta prosessointia sekä hyödynnetään kulmaan
asetettujen elementtien tuottamaan efektiä. Stage voideaan sijoittaa joko tasolle tai seinälle.

Bang & Olufsen Stage on hoikan näköinen äänipalkki. Se on hiukan yli metrin leveä, mikä tarkoittaa, että se venyy hienosti yli 50 tuuman + televisioon.Stage on varsin slimmi ilmestys joka on tyyliltään skandinaavisen ajanton ja staili. Runko on joko alumiinen tai tammipuinen viimeistystä riippuen.
Se on reilun metrin mittainen joten se sopii mainiostai yli 50" TV:n kaveriksi. Tämä soundbar on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen NORM Arcitects-studion
kanssa. Tammiviimeistely on ylellisen kaunis mutta samalla hinnakkaampikin.

Stage ei sisällä mikrofoneja eli sen kanssa ei pääse "juttelemaan". Onko se sitten iso pulma, tuskin.
Tyylikäs ohjauspaneli toimii hienosti kuten myös erikseen myytävä kaunis kaukosäädin. Kolmas tapa ohjaukseen on B&O:n sovellus.

Liitettävyysominaisuuksia on paljon. Kun Beosound Stage on kytketty Internet-verkkoon wi-fi:n tai Ethernetin kautta, se voi suoratoistaa musiikkia ja videoita Chromecastin (älypuhelimesta) tai AirPlay 2: n (Apple-laitteen) kautta. Voit laajentaa käyttöä luontevasti monihuonesysteemiin.
Myös vanha kunnon Bluetooth on mukana.Stage tukee 4K-signaalia sekä HDR:ää. Se tukee myös aARC-tyyppistä HDMI-liitäntää joka siis tukee Atmos-tekniikkaa.
Näitä Atmos-tuettuja elokuvia löytyy jo hyvä määrä Netflixistä.

Stage soi komeasti: sen voimavarat ovat kokoonsa nähden huimat. Bassotoisto on todella muhkea ja vaikuttava, voisi hyvin kuvitella että 
systeemissä soi erillinen subbari, mutta ei, sitä ei todellakaan tarvita! Loistava suoritus lajissaan, en ole vastaavaa kuullut tässä laiteluokassa koskaan!

Stagen äänikuva on laaja ja huoneen täyttävä. Ok, bassot ulottuvat vaimentumatta n. 40 Hz:iin eli ei ihan infratasolle, mutta jo tällaisenaan 
lopputulos on muikea ja uskottava.

Maailman paras? Paras on absoluuttinen sana jota kai pitäisi varoa...mutta onhan se aivan ällistyttävä tuote!
Edellinen julkaisu Dali Menuet SE - todellinen namu kaiuttimeksi!
Seuraava julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!