Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Harbeth Compact 7-ES3 XD - sävykkään innostava brittimonitori

Harbeth Compact 7-ES3 XD - sävykkään innostava brittimonitori

Harbeth Compact 7-kaiutinta pidetään usein Harbethin suosituimpana mallina sen helposti lähestyttävän äänimailman myötä. Kooltaan kaiutin sopii myös eri kokoisiin tiloihin.

Tekniikkaa

Kaiuttimessa on Harbethin omaa tuotantoa oleva Radial 2-bassokeskiäänielementti (8") sekä 25 mm pehmytkalottidiskantti. Kotelo on suunniteltu hallitusti resonoivaksi eli tietyillä taajuuksilla voit tuntea kotelon värähtelevän, joka osaltaan vaikuttaa myös kaiuttimen mehukkaaseen ja sävykkääseen sointiin. Refleksiputki on kaiuttimien etukotelossa.

Harbeth Radial 2

Kaiutin on normaalikokoiseen jalustakaiuttimeen verrattuna isohko, mutta omalla tavallaan hyvinkin sopusuhtainen. Viimeistely on todella korkealuokkaista antaen vaikutelman arvokkaasta laatutuotteesta, joka toimii samalla upeana sisustuselementtinä olohuoneessa.

Harbeth

Viimeistelyvaihtoehtoina on perinteinen kirsikka, tummempi pähkinä sekä upean monimuotoinen Japanin saarni (tamo ash). Kaiutin on kuormaltaan helppo eli impedanssi pysyttelee 6 ohmin tasolla ja herkkyydeltään kaiutin on 87 db/1w/1m. Kaiuttimen alarajataajuus on 44 Hz (-6 db). Kaiutin painaa 13,2 kg.

Äänimaailma

Kaiutin tarjoaa mukaansatempaavan ja menevän soundin, jota on helppo kuunnella kaikenlaisella musiikilla. Äänikuvaltaan kaiutin on ilmava, kolmiulotteinen ja suorastaan hologrammimainen. Stereokuvaltaan kaiutin on monitorimaisen tarkka, mutta kuitenkin hengittävä.

Harbeth

Kaiutin tarjoaa uskomattoman luonnollisen ja aidon keskialueen. Puheääni toistuu uskomattoman aitona - pelkästään radiojuontajan puheääntä ja telkkariohjelman dialogia voi kuunnella tuntikaupalla! Kaiutin toimii erinomaisesti tv-käytössä luoden erittäin selkeän puheäänitoiston. Kaiutin tarjoaa sävykkään diskanttitoiston, joka ei rasita korvia myöskään huonommin äänitetyllä materiaalilla. Bassotoisto on  sävykkään seurattava ja mukavan tuhdihko - ei napakan kuivakka ja nakuttava, mutta pysyy  monimutkaisemmalla materiaalilla kuitenkin hyvin perässä.

Oheislaitteisto

Kaiutinta on helppo soittaa kaikenlaisilla vahvistimilla riippuen vähän lähestymistavasta erilaisiin musiikkityyleihin. HifiStudion valikoimasta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja!

Transistorivahvistimella saadaan kauttaaltaan tiukempaa menoa ja kontrollia, joka sopii erityisen hyvin rock- ja metallimusiikille. Exposure sopii erinomaisesti Harbethin kaiuttimien kaveriksi.

Exposure

Putkivahvistimella saadaan kaiuttimen uskomattoman kauniista keskialueesta ja sävykkäästä diskantista kaikki irti, jolloin musiikki myös soljuu kauniisti eteenpäin. Harbethin kaveriksi voimme suositella japanilaisvalmisteista Lebeniä, joka niittää mainetta maailmalla Harbethin suosikkivahvarina.

Leben

Saatavuus ja hinta:

Kaiuttimien parihinta on 3699 €. Kaiutin on kuunneltavissa HifiStudion myymälöissä ja varastosta kaiutinta on saatavilla kirsikkana, pähkinänä ja tamo ashina (japanin saarni). Kaiutinjaloiksi suosittelemme metallista Custom Design QS104 open frame-jalkaa sekä Tonträgerin puista open framea.

Klikkaa tästä tuotesivulle

Kysy kaiuttimista lisää, tarjoa vanhoja kaiuttimia vaihdossa tai pyydä Santanderin 6 kk korotonta-rahoitusta:

Lauri Eskola

Kauppias, Turun HifiStudio

040 842 7125

lauri.eskola@hifistudio.fi

Edellinen julkaisu Marantz MODEL 40n: ei mikään perusvahvistin!
Seuraava julkaisu Arcam SA30 – moderni integroitu vahvistin