Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Testissä: Bowers & Wilkins PX7 S2E vastamelukuulokkeet

Testissä: Bowers & Wilkins PX7 S2E vastamelukuulokkeet

Bowers & Wilkins on legendaarinen kaiutinvalmistaja Britanniasta.

Valmistaja on ollut jo eräitä vuosia mukana kehittämässä laatukuulokkeita. joista uusimpana on malli PX7S2. Kyseessä on vakavan luokan huippukuulokkeet, jotka haastavat mm. Sonyn ja Bosen tuotteet. Tehtävä ei ole helppo, mutta toisaalta kyse on valmistajasta jolla meriittilistallaan mm. Abbey Road studion äänentoisto.

Heti alkuun pitää sanoa, että nyt on tyyliä ja huippuluokan viimeistely: kaikki materiaalit huokuvat laatua ja perusteellisuutta. Ensivaikutelma on vahvasti positiivisen puolella.

Otin käyttööni tyylikkään siniset esittelymallit. Kun istutan ne päähäni, huomaan että istuvuus on sopivan jämäkkä, mutta nämä uutukaiset eivät purista käytännössä lainkaan, silti ne pysyvät sopivan ryhdikkäänä päässä. Korvatyynyt jättävät korvalehdet vapaaksi kuppien sisälle, eli ei tarvitse pelätä kipeytyviä korvia...Sangan portaaton säätö on selkeä plussa myös.

Ääni. Nyt ollaan menty roimasti eteenpäin! Jo ensirytmeistä voi todeta, että rokkaa! No, sillä lailla sivistyneestitahdon sanoa, että soundibalanssissa on menty yltiökaupallisuudesta kohti aitoa hifiä. Äänimaailma on herkullinen ja rytmikäs - juu, edelleen perussäädöissään basso ei todellakaan ujostele, sitä on vain annosteltu sopivan mehukkaaksi. Keskialue on kuulas ja värittymätön, kun taas yläpäässä on sitä tiettyä brittiläistä, hieman hillittyä lämpimyyttä. 

Latasin kuulokkeiden oman aplikaation - se kannattaa ehdottomasti.

 

Sieltä aukeaa paljon hyödyllistä kivaa: mm. vastamelun aktivointi, ympäristön äänitarkkailu. Itse käytin aktiivisesti äänensävynsäätö-osastoa, joka on varsin simppeli mutta järkevästi toteutettu - sillä sain hyvin haltuun mm. basson tasot.

Samalla sain nostettua sitä aiemmin mainittua pehmeästi soivaa diskanttia. 

B&W luottaa perinteisiin painokytkimiin, ja hyvä niin: kun nappien paikat oppii, niin kaikki peruskäskyt menevät luotettavasti ja loogisesti perille. 


Loistavat vastamelu-ominaisuudet

Vastamelun toiminta on laatuluokkaa, ehkä ei niin tehokas kuten Sonyssa, mutta todellakin riittävä ainakin minulle. No, pitäisi varmaan vielä testata lentokoneessa kun sinne pääsen! Akkukesto on muikeat 30h. 

Luurit maksavat tällä hetkellä 429 euroa, joten laatua pitäisi olla tarjolla. Kilpailu tässä laatuluokassa on kova. PX7S2:n parhaat puolet on sen loistava äänenlaatu, loistava aplikaatiohallinta sekä työnlaatu kera tyylikkään toteutuksen. 

Mikä: B&W:n uusimmat huipputason PX7S2 vastamelukuulokkeet

Hinta: 429 eur

Erityistä: luokkansa ehkä paras äänentoisto, hieno istuvuus

Värivaihtoehdot: vaalenharmaa, musta tai sininen

Testaaja: Mikael Liukkonen, Hifistudio

Lue lisää tai osta TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

""

Mikael Liukkonen

LÖYDÄ MYYMÄLÄ

Edellinen julkaisu Joytiny Wireless - odotetut uutuuskuulokkeet nyt meillä!
Seuraava julkaisu Argon Fenris A55 - aktiivikaiuttimet testissä