Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bose QC-45 vihdoin täällä!

Bose QC-45 vihdoin täällä!

Bose on se yritys joka toi maailmalle käsitteen vastamelukuulokkeet. Koko teknologia ärsyttävän melun poistotekniikka on Bose innovoimaa. Pitkään Bose olikin se ainoa toimiva tuote, mutta ajan saatossa kilpailijat, kuten Sony on päässyt hyvin mukaan kisaan. QC-35 II on ollut jo monta vuotta markkinoilla, ja sen suosio on jatkunut iästään huolimatta. 

Mutta: sain juuri käsiini ihkatuoreet seuraajamallit QC-45:t!

Ulkoisesti mennään tutun turvallisella linjalla, ainakin nopeasti katsottuna.

Uutta on modernimpi ja nopeampi lataus USB-C-liitännän kautta, mikä on merkittävä plussa. Tutut mekaaniset kytkimet ovat kuten edeltäjässäänkin, eikä siinäkään ole todellakaan mitään vikaa - kaikki eivät ole päässeet sinuiksi hipaisutoimintojen kanssa. Näillä kytkimillä homma toimii napakan loogisesti.

 

Mikä tuote: klassikkovastamelun uusin päivitys

Hinta: 349 eur

Värit: musta tai valkoinen

Tilaa tai lue lisää TÄSTÄ

Istuvuus. Boset ovat aina olleet yksi markkinoiden mukavimmista päässä, ja QC-45 ei tee poikkeusta. Tosin nämä uudet ovat astetta napakammat ja siis pysyvät paremmin päässä kun päätä liikutetaan. Silti ne ovat mukavan pehmeät ja miellyttävät. 

Yksi merkittävä parannus on akkukesto: se on parantunut 4h maksimikeston ollessa 24h. 

Melunvaimennus. 

Bose on lisännyt mikkien määrää neljästä kuuteen. Tämä on tehty parantamaan entisestään vastamelun toimintaa sekä puheominaisuuksia.

Ja todellakin, vastamelun toiminta on nyt oikeasti tehokkaampi ollen varmasti markkinoiden kärkeä. Hands free-puhelut toimivat myös selkeämmällä äänellä ja peräti niin, että taustahälyä on saatu hienosti vaimennettua. Tämä on testattu käytäessä puhelua kadulla autojen ajaessa lähellä. Extra plussaa tästäkin.

Mutta mutta - se ääni?

QC-45 käyttää prikulleen samaa hyväksi havaittua kuuloke-elementtiä kuin 35:ssä. Ja kyllä, äänellisesti uuden ja vanhan välillä on paljon tuttua Bosea:

Lämmin, tasapainoinen muttei kuitenkaan lattea. Monessa nykykuulokkeessa on tehtaan tuunauksen jäljiltä turhan korostetut bassot - mutta 45:ssa tätä ongelmaa ei ole - matalat toistuvat sopivan maukkaana ja hifimäisen napakkana. Keskialue on mehukkaan lämmin. Yläpää on myös lämpimään päin kallellaan, muttei kuitenkaan filtteröidyn tumma. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa: nautiskelijan soundibalanssi. 

Vahva ja varaukseton suositus - uusi klassikko on syntynyt! 

 

 

 

 

 

Edellinen julkaisu Denon AVR-X1700 - täysin uusittu perus AV-viritinvahvistin tulossa!
Seuraava julkaisu Magnat Monitor Reference 3A - hifimpi ratkaisu TV:n äänentoistoon