Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Argon Audio - tanskalaista hifilaatua edullisesti

Argon Audio - tanskalaista hifilaatua edullisesti

Argon Audio on tämän hetken yksi kiinnostavimpia hifimerkkejä tuoden markkinoille skandinaavisen tyylikkäitä edullisia hifilaitteita. Mallisto kattaa erilaisia kaiuttimia, levysoittimia, verkkosoittimia ja tarvikkeita. HifiStudio on Argon Audion uusi jakelija Suomessa ja nyt saatavilla onkin koko mallisto kattavasti HifiStudion kautta.

Argon Audion kiistattomia hittituotteita ovat olleet Fenris-aktiivikaiuttimet, TT-sarjan levysoittimet, SA-1 vahvistin sekä SOLO-verkkosoitin.Argon Fenris-aktiivikaiuttimien kiistaton etu on hyvä soundi, tyylikäs design ja kattavat liitännät, mm. hdmi arc-liitäntä telkkarille ja levysoitinliitäntä. Jalustaversion parihinnat ovat 329 € (pieni malli), 399 € (keskikokoinen malli) ja 649 € (lattiaversio).Argon TT-levysoitinperheeseen kuuluu kolme eri mallia: edullinen TT (199 €), TT-3 (369 €) ja huippumalli TT-4 (649 €). Kaikissa on vakiona laadukas äänirasia, pölykansi ja tyylikäs design.

Perusmalli TT:ssä (199 €) on sisäänrakennettu riaa-korjain eli sen voi kytkeä helposti mihin vain aux-liitäntään. Äänirasiana on Audio Technican AT3600L. Väreinä tyylikäs mahonki ja musta.Argon TT-3 (369 €) edustaa jo vakavasti otettavaa levysoitinta, jossa runko on selvästi perusmallia jäykempi, äänivarsi tukevampi ja kokonaisuus muutenkin järeämpi. Äänirasiana on Ortofonin tuttu Om-5e.Argon TT-4 (649 €) on Argonin huippumalli ja se julkaistaan alkukesän aikana. Soittimessa on muihin Argonin levysoittimiin verrattuna jäykempi ja tukevampi runko, parempi hiilikuituäänivarsi ja vakiona Ortofonin laadukas 2M Red-äänirasia. Soitin on saatavilla useissa eri viimeistelyissä.Argon SA-1 (369 €) vahvistin on monipuolinen pikkuvahvistin tarjoten kattavat liitäntämahdollisuudet. Laite on todella pieni kooltaan eli sen saa mahtumaan myös ahtaampiin tiloihin. Laitetta voit käyttää normaalina vahvistimena passiivikaiuttimen kanssa tai aktiivikaiuttimien kanssa kytkettäessä ne SA-1:n preout-liitäntöihin. Laitteeseen saat kytkettyä myös telkkarin optisella kaapelilla. Laitteessa on lisäksi myös levysoitinliintäntä ja normaali rca-sisääntulo esim. cd-soittimelle.Argon Solo (249 €) edustaa uuden sukupolven verkkosoitinta tarjoten monipuoliset verkkotoistomahdollisuudet. Laitteessa on sisäänrakennettuna Apple Airplay 2, Androidin Google Cast, Bluetooth 5.0, Spotify Connect sekä Roon-tuki. Laitteen saat kytkettyä joko analogisesti rca:lla tai digitaalisesti optisella tai coaxialilla.

 

 

Katso täältä kaikki Argon-tuotteet!

Lauri Eskola

Kauppias, Turun HifiStudio Oy

040 842 7125

lauri.eskola@hifistudio.fi

Edellinen julkaisu Argon Fenris A55 - aktiivikaiuttimet testissä
Seuraava julkaisu Marantz MODEL 40n: ei mikään perusvahvistin!