Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Äänentoisto saunaan

Äänentoisto saunaan

Tämän blogikirjoituksen takana on Bang & Olufsen kauppias Tomi Hyvärinen. Hyvärinen on suunnitellut ja asentanut äänentoistoa asiakkaiden useisiin erilaisiin tarpeisiin jo 17-vuotta. Hän työskentelee myös Suomen johtavien sisustussuunnittelijoiden kanssa. 


Usein kun puhutaan äänentoistosta tilaan, kun tilaan, puhutaan yleensä todella kovaa soivasta pienestä Bluetooth kaiuttimesta, joka on jo melkein antanut kaikkensa. Kun taas haet palvelua paikallisesta hifiliikkeestä integroidun äänen ja mahdollisesti myös kuvan puolesta, on maailma rajaton. Maailma paksujen kaapeleiden ja surisevien vahvistimien saloista on muuttunut yhden pysähdyksen liikkeeksi, josta tarjotaan yhteen liittouma niin edellä mainittujen puolesta, kuin myös valaistuksen ja vaikkapa verhojen ohjaukseen. Kodintekniikan ja viihde-elektroniikkalaitteiden yhteenliittouma on väistämättä edessä.

Sauna_origin_acoustics
Kuva: Asiakkaalle toteutettu äänentoistokokonaisuus saunassa


Saunaelämyksiä

Tällä kertaa keskityn hetkeksi siihen minulle tärkeään, äänentoistoon toki, mutta myös saunaan. Monille sauna on rentoutumisen paikka. Musiikin kuuntelemisen ja saunan tuomat hyödyt ovatkin hyvin samankaltaiset:

  1. Rentoutuminen
  2. Stressin lievitys
  3. Suosittu meditointipaikka
  4. Nostaa energiatasoja

Yksi Bang & Olufsen Helsingin edustamista tuotteista on Origin Acoustics, joka kestää saunan tuoman lämmön, kosteuden ja eikä sisällä ruostuvia materiaaleja. Suunnittelemme äänentoistoja kodin jokaiseen tilaan ja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Origin_acoustics_thinfit_beohelsinki
Kuva: Asiakkaan saunaan sijoitettu Origin Acoustics Thin Fit kaiutin.
Kaiutin on vain 36mm syvä.


Origin Acoustics 

Origin Acoustics tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joita on mahdollista sijoittaa: kattoon, seinään ja perinteisesti lauteen alle. Kaiuttimille löytyy useita erilaisia viimeistelyitä ja muotoja.

Kun pohditaan kaiuttimen sijoittamista saunaan, voisi sanoa, että seinäsijoitus saunaverhoiluun on kaunein ja myös äänenlaadullisesti parhain. Oikein sijoitettuna kaiutin on eniten edukseen, kun kaiuttimen näkee - se myös soi parhaiten kuuntelupaikalle. Origin Acoustics valmistaa myös matalimmat äänet toistavaa subwooferia, joka kestää myös Suomalaisen saunojan kuumat löylyt. Kaiuttimille suunnitellut vahvistimet oheistarvikkeineen löytyy myös mallistosta.

Saunoja rakentaa yleensä vain puusepät tai todella asiaan vihkiytyneet Sauna-alan ammattilaiset. Pienikin virhe tai viimeistelyn puute tulee esille häiritsevästi. Siksi onkin kokonaisuuteen nähden tärkeää löytää oikeanlainen tuote niin tyylillisesti kuin myös soinnin kannalta. Tähän Origin Acousticsin malliston laajuus pohjautuukin. Laatu säilyy ja yksityiskohtien viimeistely on yhtä tarkka läpi malliston.


Bang & Olufsen myymälä

Tarjoamme palvelua kun pohditte, minkälainen äänentoisto voisi sopia tilaanne. Kauttamme saatte niin äänentoiston konsultoinnin, suunnittelun, kuin myös toteutuksen. Origin Acoustics tuotteille myönnetään kauttamme elinikäinen takuu, kun tuotteet ovat asennettu asentajiamme käyttäen.*

Bang & Olufsen liike sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 38, 00100 Helsinki, aivan HifiStudion vieressä. Valitettavasti meillä ei ole omaa saunaa liikkeessämme, mutta useita erilaisia Origin Acoustics äänentoistolaitteita on liikkeessä soimassa. Kutsumme teidät mielellämme tutustumaan alan viimeisimpiin laadukkaisiin laitteisiin.

Mikäli heräsi kysymyksiä ja mietteitä saunaan sijoitettavasta äänentoistosta tai vaikkapa valojen tai verhojen ohjauksesta, olethan yhteydessä Bang & Olufsen Helsingin liikkeeseen tai suoraan Tomiin. Yhteystietoihin täältä.


Ilolla, tällä kertaa myös lämmöllä.

Tomi Hyvärinen
0505439917
Kauppias
Bang & Olufsen Helsinki
www.beetoo.fi

Edellinen julkaisu Turun myymälän kuulumisia
Seuraava julkaisu Haluatko ostaa tuotteet asennettuna Turun alueella?