Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Turun myymälän kuulumisia

Turun myymälän kuulumisia

Tervetuloa Turkuun!

Kerron tässä hiukan, mitä Turun myymälään kuuluu tällä hetkellä. Kesälomat on vietetty ja valmistaudumme syksyn tuleviin tapahtumiin ja projekteihin.

Syyskuussa olemme mukana HifiExpo -messuilla Helsingissä 16.-17.9, jossa esittelemme mm. Harbethin 40.3 XD -lippulaivakaiutinta yhdessä Exposuren 5010-sarjan etusen ja monopäätteiden kanssa.

Myymälässä on muuten tällä hetkellä erityisen herkullisia demolaitteita ja vaihtolaitteita sopivin outlet-hinnoin. Tässä pari tuotenostoa joita kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan jo vähän kaueampaakin!

Michi X5 integroitu vahvistin, outlet-hinta 4999 €

Michi X5 integroitu vahvistin, demo, Turku

Tämä Michin järeä integroitu vahvistin tarjoilee kaikkea sitä, mitä huippuluokan stereovahvistimelta voisi toivoa! Tehoja on 300 wattia 8 ohmin kuormaan, hillityn upea ja laadukas viimeistely, kattavat liitännät (monta digisisääntuloa, mm/mc riaa, analogiliitännät rca:lla tai xlr:llä jne).

Linkki tuotesivulle

Rega Aethos, vaihtolaite, outlet-hinta 2250 €

Rega Aethos vahvistin, vaihtolaite, Turku

Tämä Regan referenssisarjan vahvistin on saapunut meille vaihtolaitteena, mutta ei häpeä uuteen verrattuna mitenkään. Vahvistin tarjoaa Regan tapaan erittäin rytmikkään ja nopean melodisen soundin, jota on hauska kuunnella. Tehoja vahvistin tarjoaa 125 wattia 8 ohmiin eli on varsin kyvykäs myös tällä saralla. Viimeistely on todella upean minimalistinen.

Linkki tuotesivulle

Kuunteluhuone

Turun myymälässä pääset rauhassa kuuntelemaan lempilevyjäsi hyvin akustoidussa kuunteluhuoneessamme, jonne voimme rakentaa haluamasi kokoonpanon jo ennalta valittujen komponenttien lisäksi. Tällä hetkellä kuunteluhuoneessa on soimassa mm. Harbethin luonnollisen sävykkäät Monitor 40.3 XD-kaiuttimet, B&W 804D -lattiakaiuttimet, Rega Planar 10, Exposure 3510 integroitu, Michi X5 jne. Kaapelointina käytämme aina Atlaksen Hyper-sarjaa, jolla saadaan laitteista kaikki mahdollinen irti.

Tervetuloa!

toivottaa Lauri Eskola, kauppias

Tässä vielä muistinvirkistämiseksi yhteystietomme:

HifiStudio Turku

Itäinen rantakatu 48-50
20810 Turku
Puh 02-4304008
turku@hifistudio.fi
Ark. 11-18, La 11-15 

Edellinen julkaisu Genelecin hurja uutuus nyt Kuopion myymälässä kuunneltavana!
Seuraava julkaisu Äänentoisto saunaan