Hyppää sisältöön

Koska ansaitset todellisen 4K HDR -kokemuksen

Kompaktit, kauniisti muotoillut VPL-XW7000ES ja VPL-XW5000ES sulautuvat vaivattomasti nykypäivän asuintiloihin. Alkuperäisessä 4K HDR -laserprojektorissa on pitkäkestoinen laservalolähde, joka tuottaa vaikuttavan 3 200 lumenin kirkkauden VPL-XW7000 mallissa, ja 2000 lumenin kirkkauden VPL-XW5000 mallissa – runsaasti eloisia, teräviä kuvia jopa kirkkaasti valaistuissa olohuoneissa, kotiteattereissa ja mediahuoneissa.

Innovatiiviset tekniikat lisäävät poikkeuksellista selkeyttä, dynaamista aluetta ja värejä tuoden todella mukaansatempaavaan katselukokemukseen.

Täysin uusi natiivi 4K SXRD™ -paneeli

Täysin uusi natiivi 4K SXRD™ -paneeli

Uppoudu uskomattoman todenmukaiseen kuvaan, jonka alkuperäinen 4K-resoluutio on 8,3 miljoonaa pikseliä (3 840 x 2 160). Täysin uuden 0,61 tuuman SXRD-paneelin ansiosta voit nauttia korkeasta kirkkaudesta, mustemustasta, eloisista väreistä, täyteläisistä sävyistä ja tekstuurista sekä selkeästä elokuvamaisesta liikkeestä ja kuvan tasaisuudesta.

Täysin uusi laajan dynaamisen alueen optiikka

Täysin uusi laajan dynaamisen alueen optiikka

Uusi laajan dynaamisen alueen optiikkamme myötävaikuttaa VPL-XW5000ES:n ja VPL-XW7000ES:n kompaktiin muotoiluun ja parantaa valonhallintaa maksimoimalla laservalonlähteen potentiaalin. Tuloksena oleva suurempi väritilavuus takaa luonnollisen värikkäät kuvat ja upean kontrastin jopa korkeilla kirkkaustasoilla.

Lippulaivatason X1™ Ultimate projektoriprosessorille

Lippulaivatason X1™ Ultimate projektoriprosessorille

Projektoriprosessorimme X1™ Ultimate hyödyntää Sonyn ylistämää BRAVIA TV -videotekniikkaa, joka hyödyntää edistynyttä tietojenkäsittelyä yksittäisten ruudulla olevien kohteiden reaaliaikaiseen optimointiin. Sinut palkitaan upeilla HDR-kuvilla, joiden tekstuurit, värit, kontrasti ja realistisuus ovat saavuttamattomia aiemmilla kotiteatteriprojektorilla.