Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Vedenpitävästi hyvä

Vedenpitävästi hyvä

JBL:llä tuntuu olevan nyt hyvä syke päällä: tehdas esittelee loistavia Bluetooth-mobiilikaiuttimia toisensa perään niin että päätä huimaa! Valtavan suosittu Charge 2+ oli testaajien suosikki kautta
maailman lehdistön. Tuote Charge 3 näyttää ikäänkuin lihavoitetulta pikkuveljeltään, muotokieli on samoilla linjoilla edelleen ja hyvä niin. Hinta on myös luonnollisesti vähän tuhdimpi: 179 euroa.
Mitä lisäarvoa siis tuolla kahdeksalla kympillä saadaan? Isompi koko tarkoittaa tässä myös isompaa ääntä: voima riittää jo vähän isompaan tupaan ja bassojen ulottuvuus on parempi.
Isompaan koppaan mahtuu myös isompi akku joka tarjoaa jopa 20 h kuunteluajan normaalivoluumilla. Erittäin hyvä arvo! Sokerin pohjalla on valmistajan lupaus vedenpitävyydestä!
Kyllä. Tehdas lupaa tiiviyden aina 1 m asti, eli tätä tötteröä ei kannata ihan helmenkalastusreissujen musamyllyksi ottaa mutta stressitön kajari vaikkapa vene- ja rantareissuille.

Värejä joka lähtöön ja jokaiselle makunsa mukaan.

JBL Charge 3 tarjoaa myös mahdollisuuden hands free-puheluihin. Nämä hoituvat keskimääräistä paremmin koska laitteessa on erittäin toimita kaiku- ja kohinanvaimennustekniikka.
Laitteen voi myös parittaa toisen JBL:n mobiilikaiuttimen kanssa soittamaan samaa signaalia samanaikaisesti; näin saat äänen toistumaan tasaisesti vaikkapa terassillasi (vaatii ns, JBL Connect-tuen).
Charge 3 toimii myös mainona matkalaturina jolla lataat kännykkäsi ja tablettisi.

Tilaa tai lue lisää:
JBL Charge 3 musta

Kaiuttimen mitat:  
213 x 87 x 88.5mm

Paino 800 g 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!