Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Sennheiser Momentum - hifikuulokkeet moneen käyttöön

Sennheiser Momentum - hifikuulokkeet moneen käyttöön

Sennheiser Momentum on suljettu hifikuuloke, joka sopii erityisen hyvin mobiilikäyttöön pienen kokonsa ja helpon kuorman vuoksi. Kuulokkeissa on myös mikrofoni ja Applen puhelimia varten vastauspainike ja volumesäätöpainikkeet. Viimeistelyn laatu kuulokkeissa on huippua yhdistellen metalli- ja nahkaosia. Kuulokeliitin on toteutettu fiksusti saranalla, jolloin liitinosan asennolla ei ole kauheasti väliä. Värivaihtoehtona on musta tai ruskea nahka.

Soundiltaan nämä luurit ovat huippuluokkaa. Musiikki rullaa nopeasti eteenpäin ja soundi on erittäin tasapainoinen soveltuen kaikenlaiselle musiikille. Sennheisermaisesti ääni on neutraali. Joe Bonamassan Seesaw-levyllä bassokitaran melodiat työntyvät selkeästi esille ja keskialue on erittäin avoin antaen laululle mukavasti hengittävyyttä. Black Sabbathin uusimmalla 13-levyllä on melko tukevat soundit, jotka saattavat kuulostaa liian bassoja korostavilla kuulokkeilla jopa tunkkaisilta tai paksuilta, mutta Momentum tekee soundista todella napakan ja seurattavan.

Suljetun tekniikan ansiosta luurit myös eristävät melua kiittettävästi, joten nämä sopivat erityisen hyvin esim. junaan tai bussiin. Hintaisekseen nämä ovat kyllä erittäin suositeltavat!

Tilaa verkkokaupasta tai tule noutamaan omasi lähimmästä Hifistudio-myymälästä!
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!