Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Sangean Mini WR 7 - radio joka rikkoo fysiikan lait!

Sangean Mini WR 7 - radio joka rikkoo fysiikan lait!

Sangean on nimi jonka varsinkin radioamatöörit tunnistavat heti. Kyseessä on taiwanilainen laaturadioiden valmistaja jonka tuotanto alkoi 70-luvulla.
Tässä päivänä eräänä maahantuojan edustaja saapui ja kaivoi laukustaan pienen ja kauniin kuution joka paljastui radioksi. Alunperin luulin sitä 
ikäänkuin pienoismalliksi varsinaisesta tuotteesta mutta...se olikin ihan oikea toimiva radio joka mahtui kämmenelle! Ihan kiva - ajattelin, mutta eihän 
tuommoinen kääpiö voi oikeasti toimia ja vielä soida edes kohtuullisesti. Meillähän on siis nämä fysiikan lait joita ei voi rikkoa, vai voiko?

Mikä tuote: taiwanilainen mikrokokoinen radio 
Erityistä: kokoonsa nähden käsittämätön ääni!
Muuta: Bluetooth ja todella kestävä akku
Hinta: 99 euroa 
Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ


Ainoa tapa todeta myyntimiehen väitteet todeksi on ns. ottaa savut ja kokeilla.
Napsautan virrat päälle. Hmm, kytkimen tuntuma on napakan laadukas..radio kytkeytyy päälle kera asteikkovalon joka näyttää kieltämättä klassisen tyylikkäältä.
Käännän radion taajuusvalitsinta ja yllättäen asemat löytyvät nopeasti vaikka en ole edes kytkenyt ulkoista antennia! Ja meillä täällä myymälän sisällä ei kaikki radiot meinaa
kuulua edes piiska-antennillakaan! Radion herkkyys on siis harvinaisen kovaa tasoa, kunnoitettava piirre missä tahansa hintaluokassa puhumattakaan laitteesta joka 
maksaa vaivaiset 99 euroa. 

Se ÄÄNI. Nyt hymyilyttää. Ääni on kokoonsa nähden hämmentävän puhdas ja nautittava, varsinkin lähikuuntelussa. Ja hei, tästä pikkupurkista kuuluu jopa bassoakin, etenkin
jos sijoitat sen lähelle seinää. Kokonaissoundi on raikas ja puhdas, ei mitenkään metallisen kimakka kuten on laita usealla kilpailijalla. Kyllä vetää suun messingille.
Tämän radion kyky toistaa puhetta on ilmiömäisen hyvä: keskialueen puhdas ja värittymätön toisto on yllättävän puhdas ja luonnollinen. 


Takapanelin näkymää: radio ladataan micro-USB:llä. AUX-sisäätulo sekä liitäntää mukana tulevalle johtoantennille. Bassotoistoa avittaa passiivisäteilijä.

Bluetooth laajentaa kuuntelumahdollisuudet lähes rajattomaksi: voit surffata nettiradiossa tai vaikkapa Spotifyssa mielinmäärin ja antaa Sangeanin laulaa.
Kiva optio on myös perinteinen 3.5 mm AUX-sisääntulo. 
Sisäänrakennettu litium-ion akku kestää todella pitkään: 35 tuntia.
PS. tämä akun uskomaton kesto on tullut käytännössä testattua - tuntuu siltä että se jaksaa soida lähes loputtoman pitkään!Kaiken kruunaa klassisen herkullinen muotoilu: kotelo on aitoa jalopuuta ja etupaneli siististi viimeisteltyä metallia. 
Todella huippusympaattine radio jolle antaisin kuusi tähteä viidestä, enkä liiottele pätkääkään!
 
Edellinen julkaisu Bluesound Node - uusi malli pian meillä!
Seuraava julkaisu Bowers & Wilkins PI7 - poikkeuksellisen hyvät vastamelunapit