Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Rega Brio-r + Rega DAC + B&W 684 s2

Rega Brio-r + Rega DAC + B&W 684 s2

Heti ensiksi täytyy sanoa tästä paketista, että tämä setti on erittäin hauskan kuuloinen! Hifimielessä laitteet eivät välttämättä edusta viimeisintä insinööritaidetta moitteettomine mittaustuloksineen, vaan ääni on jopa hiukan värittynyt. Tämä setti toistaa kuitenkin musiikkia, rytmiä ja melodiaa ihan ihmeellisen hyvin. Tätä settiä voi todella sanoa musikaaliseksi.


Regan kenkälaatikkokokoiset laitteet ovat hienosti viimeisteltyjä. Koko ei anna hämätä, koska nämä painavat järeän normaalikokoisen vahvistimen verran. Regan tuotteet valmistetaan käsityönä Iso-Britanniassa.

Vahvistimessa on hyvät liitännät ja erittäin laadukas MM-riaa. Vahvistimen ominaissoundi on potkiva, rytmikäs, eteenpäinmenevä ja rokkaava. Vahvistinta on todella mukava kuunnella. Valmistajan ilmoittama teholukema on 50 W 8 Ohmiin, joka riittää vallan mainiosti useimpien kaiuttimien kanssa musiikilla.

DAC:ssa on myös erinomaiset liitännät: 4 digisisääntuloa + usb. Dacia ei pysty ohjaamaan kaukosäätimellä, mutta harvoin tämän hintaluokan muuntimissa tätä ominaisuutta onkaan. Ääneltään dac on erinomainen pari Regan vahvistimelle tarjoten digimaailmaan tottuneille todella analogista soundia. Regan lähteitä on aina pidetty huippulaatuisina niin cd-soittimissa kuin levysoittimissa. Rega dac lisää vahvistimen rinnalla ääneen puhtautta, selkeyttä ja nopeutta. Äänikuva ei ole pistemäisen tarkka, vaan musiikin rytmisyys ja soljuvuus ovat pääasiassa. Laulaja kuulostaa kuitenkin avoimelta ja pysyen tarkasti kaiutinlinjan keskellä.B&W 684 s2 on tämän kaiutinvalmistajan uusin tulokas edullisempaan kaiutinsarjaan. Nykytrendejä mukaillen valmistaja on halunnut tehdä tästä pienestä lattiakaiuttimesta erittäin siron. Tässä uudessa 600-sarjassa hyödynnetään samoja ominaisuuksia, joita löytyy esim. CM10-kaiuttimesta. Esim. tupladomediskantti on lainattu CM10:stä. Jakosuodin on myös täysin uusittu vanhaan verrattuna. Ääneltään tämä on suuri harppaus vanhaan verrattuna. Keskialue on nyt puhdas ja avoin. Basso ei ulotu järin alas, mutta on todella nautittvan kuuloinen. Bassorumpu pysyy napakkana ja seurattavana. Ääneltään kaiutin sopii Regalle erinomaisesti päästäen alkupään rytmin, melodiatoiston ja soljuvuuden läpi.

Kaapeleiksi Regan kanssa suositellaan Atlaksen kaiutinkaapelia ja välikaapelia, joita käytetään paljon esim. Englannissa näiden laitteiden kanssa.

Mikäli haluat yleispätevän, hauskan ja pienikokoisen hifipaketin, kannattaa tätä harkita yhtenä vaihtoehtona. Tällä paketilla voi kuunnella myös huonommin äänitettyä musiikkia.  

Rega DAC: 899 € (musta ja satiini)
Rega Brio-r: 849 € (musta ja satiini)
B&W 684 s2: 500 €/kpl (valkoinen ja musta)
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!