Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Pro-Ject Juke Box E - kaikki kätevästi yhdessä

Pro-Ject Juke Box E - kaikki kätevästi yhdessä

Aikanaan 80-luvulla Suomessa myytiin järkyttäviä määriä stereoyhdistelmiä jotka olivat pääsääntöisesti kotimaista tuotantoa ja designiä. Jotkut muistavat ASA:, Salora ja olihan tuo Finlux myös.
No paljon on vettä virrannut Vantaassa sitten noiden päivien. Se että kaikki tärkeimmät komponentit ovat siististi yhdessä kotelossa helpottaa sijoittelua sekä samalla minimoi johtovyyhtien määrää.
No, hifiharrastajat ovat ehkä eri mieltä tämän tyyppisten konseptien mielekkyydestä lähinnä siksi, että mahdollisuus muokata ja tuunata eri komponenttien ja ohjelmalähteiden äänenlaatua on käytännössä olematon.

Mikä tuote: itävaltalaisen levarisuuruuden yhdistelmälaite jossa levysoitin, vahvistin ja Bluetooth kätevästi yhdessä
Mitä maksaa: 479 euroa
Mihin käyttöön: pienen kodin ykköslaitteeksi tai isomman kodin kakkoskäyttöön tai mökilleMutta tarpeet ja tilanteet vaihtelevat; jos kokonaisuus toimii ja äänenlaatu on hyvä, niin mitäs sitä virittelemään kun voi vain istua alas ja nautiskella. Tuunatkoon ne jotka haluavat!

Levysoittimillaan maineensa luonut Pro-Ject esitteli äskettäin toisen sukupolven yhdistelmälaitteen joka kantaa nimeä Juke Box E. Nopeasti silmäiltynä laite näyttää perinteiseltä vinyylinpyörittimeltä.
Toki se on sitäkin, mutta kotelo kätkee sisäänsä myös 2 x 50W vahvistimen ja Bluetooth-vastaanottimen. Tämän lisäksi takapanelista löytyy yksi analoginen RCA-sisääntulo vaikkapa CD-soittimelle tai televisiolle. Tarjolla on myös yksi linjaulostulo vaikkapa kuulokevahvistinta varten. Sokerina pohjalla on laadukas ja selkeä kaukosäädin. 


Kaukosäädin kaikessa selkeydessään oli positiivinen yllätys 

Soittimen runko on puinen ja tukeva. Se on siististi viimeistelty pianolakkamaisella käsittelyllä. Värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen tai  raikas punainen.
Soittimen äänirasiana toimitetaan perusklassikko, Ortofon OM-5 johon löytyy jatkossa hyvin vaihtoneuloja eri hionnoilla, eli tässä kohtaa voit vielä viilata toistoa entistä parempaan suuntaan jos
siltä tuntuu. Neulapaino on valmiiksi säädetty joten sen kanssa ei tarvitse päätään vaivata. Helppoa!

Lue lisää tai osta TÄSTÄ


Takapanelin näkymää.

Entäpä se ääni! Kytkin kaiuttimiksi peruslaadukkaat Dalin Zensor 1:t. Vinyyli pyörimään ja eikun kuuntelemaan!
Voin sanoa että soundit ovat konseptiin pieneen fyysiseen kokoon suhteutettuna varsin mainiot. Vahvistin jaksaa tuottaa Daleille mukavasti potkua ja se mitä kuulet on
kuulaan kirkasta ja särötöntä ääntä. Aivan kelpo soundi esim. pieneen tai keskikokoiseen tilaan. Eihän tämä mitään huippuhifiä ole, mutta aivan eri planeetalla kuin 
markettien säälittävät muoviyhdistelmät. Lajissaan täysin uskottava tuote joka hoitaa hommansa siististi. 

Bluetooth on nykypäivänä mainio tapa kuunnella taustamusiikkia vaikkapa Spotifysta tai nettiradiosta, ja sen tarjoama äänenlaatu on oikeastaan varsin hyvä.
Näppärä tapa hyödyntää netin ja aplikaatioden tarjontaa. 
 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!