Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Munchenin high end-messut 2013, osa 2

Munchenin high end-messut 2013, osa 2

Tämän vuoden Munchenin messuilla Dalilla oli hieno osasto, jossa oli esillä kaikki uutuudet ja koko Epicon-mallisto. Dalin uutuuksista erityisesti kiinnostava tuote on Dali Kubik-aktiivikaiutin, jonka soundi on aika yllättävä laitteen kokoon nähden. Kaiutinta on saatavilla eri väreissä.

Kubikia voidaan käyttää langattomana kaiuttimena bluetoothilla tai analogisen liitännän kautta (rca tai 3,5mm plugi). Kaiuttimen kaveriksi voidaan lisäksi liittää toinen passiivi-Kubik, jolloin setti toimii täysipainoisena stereojärjestelmänä. Tähän pakettiin voidaan lisäksi liittää vielä aktiivisubbari. Helppoa ja vaivatonta! Hintaluokka on vähän alle 1000 €.

Dali Fazon Mikro on taas Fazon Sat:n pikkuveli, josta saa rakennettua aivan mahtavan siron ja huomaamattoman kotiteatterin. Kaiutinta saa mustana ja kokovalkoisena ja kappalehinta on 199 €. Näitä voidaan siis laittaa 5 kappaletta ja tähän kaveriksi esim. Dali E-12, jolloin pakettihinta on 1654 €!

Kolmas uutuustuote on Dali Zensor 3, joka on Zensor 7:n jalustaversio eli Zensor-sarjan vähän kookkaampi 2-tiejalustakaiutin. Kappalehinta on 219 €. Tämä soveltuu erinomaisesti Zensor-kotiteatteriin pää- tai takakaiuttimeksi sekä erilaisiin stereojärjestelmiin. Kaiuttimen luvataan toistavan 50 Hz:iin (-3db).

Nämä kaikki mallit tulevat kesän/syksyn aikana Hifistudio-myymälöihin myyntiin ja verkkokauppaan!
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!