Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Klipsch Powergate - voimakas monitoimivahvistin 

Klipsch Powergate - voimakas monitoimivahvistin 

Klipsch on USA:n yksi vanhimmista ja suurimmista kaiutinvalmistajista. Klipschin torvikuormitteiset diskantit ovat edelleen merkille tyypilliset kautta tuotelinjan.
Valmistajan kaiuttimet ovat  rapsakan dynaamisesti soivat ja keskimääräistä herkemmät. 

Mikä tuote: hämmentävän monipuolinen streamingvahvistin tehokkaalla päätevahvistimella
Erityistä: DTS Play-Fi striimaus sekä liitäntä aktiivikaiuttimille
Hinta: 499 euroa


Nyt Klipsch on laajentanut repertuaariaan esittelemällä joukon monihuonevalmiita aktiivikaiuttimia sekä nyt esiteltävän mainion minivahvistimen, Powergaten.
Kyseessä on todella kompakti integroitu stereovahvistin jonka luvataan pukkaavan jatkuvat 75 W ja hetkellisesti jopa 100W per kanava. Ei lainkaan huono suoritus 
sikarilaatikon kokoiselta purkilta! Sisääntuloissa löytyy: yksi optinen, kaksi analogista josta toinen on vaihtoehtoisesti aux- tai levysoitinsisääntulo. USB-sisääntulo 
tietokoneeseen. Etupanelista löytyy kuulokeanto. Erikseen säädettävä subbariulostulo on plussaa. Kaiken kruunaa monipuoliset langattomat herkut: Spotify Connect, Bluetooth sekä selkeäkäyttöinen DTS:n Play-Fi-pohjainen  Klipsch Stream-monihuonetoiminto. Lisäksi ilouutinen Genelec-käyttäjille: takapanelin rca-ulostulot ovat mallia pre-out, eli voit liittää myös aktiivikaiuttimesi Powergateen!
Puhumme siis todellisesta monitoimikoneesta joka taipuu todella moneen tarpeeseen. Olisiko liian hyvää ollakseen totta ja vielä toimiva?Lue lisää tai osta TÄSTÄ

Ja sitten virrat päälle ja soimaan! Kytkin aluksi Dalin Zensor 7-lattiakaiuttimet. Kyseessä on 1000 euroa / pari maksavat asialliset keskiluokan kaiuttimet.
Hyvin tuntuu rokkaavaan. Ei uskoisi että näin pienestä purkista lähtee tällainen määrä puhdasta ja kontrolloitua soundia. Ääni on irtonainen ja vaivaton.
Selkeästi tehtaan ilmoittamat teholukemat eivät ole vain markkinointiosaston keksimiä. Normaalioloissa tällä vahvaimella pärjää mainiosti. Niin, ja aktivikaiuttimilla
tietty se tehopuoli on itse kaiuttimien itsensä tuottamaa. 
Käyttö on selkeää ergonomisen kaukosäätimen ansiosta. 

Osta Powergate ja liitä järjestelmään myöhemmin muita yhteensopivia kaiuttimia ja vahvistimia ja saat näin luotua vaivattomasti toimivan monihuonejärjestelmän.
Toki pelkällä Powergatellakin saat laadukkaan ja monipuolisen setin ihan siihen yhteen tilaan. Paljon loistavia ominaisuuksia järkibudjetilla.
 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!