Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Joy Actor Tiny Mate - yllättävän asialliset langattomat napit

Joy Actor Tiny Mate - yllättävän asialliset langattomat napit

Maailma on täynnä kuulokkeita hintahaitarin ollessa hulppean leveä, kympistä aina auton hintaisiin luksustuotteisiin. 
Hinta/laatusuhde ei aina mene käsi kädessä, jossain vaiheessa hinnan tuplaaminen ei automaattisesti tarkoita laadun tuplaamista.

Sama ilmiö koskee myös nappikuulokkeita. Halvimmat napit tarjoavat usein metallisen räikeää ja kireää ääntä ja usein vaatimatonta matalien toistoa.
Jos koet että reilun satasen budjetti voisi olla saavutettavissa, meillä tarjolla varsin mielenkiintoinen tuote brändiltä joka ei tällä kertaa ole (vielä) kovin tunnettu: Joy Actor.
Kyseessä on Helsingin Lauttasaaressa toimiva ketterä ja aktiivinen maahantuoja jonka valikoimissa on tarkkaan valikoituja kuulokkeita jotka ovat suunniteltu yhdessä
aasialaisen valmistajan kanssa pohjoismaisen kuuntelijan tarpeisiin.

Mikä tuote: Joy Actor Tiny Mate, aidosti langattomat nappikuulokkeet 
Hinta: 119 euroa
Erityistä: täyteläinen ja lämmin ääni, erinomainen istuvuus ja pysyvyys aktiiviselle liikkujalle
Lue lisää TÄSTÄ
Langattomuus on suorastaan koukuttava ominaisuus kun siihen tottuu: elämä on vaivatonta kun ei ole enää johtoja jotka pahimmillaan jumittavat ja tarrautuvat vääriin paikkoihin, varsinkin kun
olet liikkeellä tai kuntoilet. Kännykkä voi olla vaikka metrien päässä koska langatonta toimintamatkaa on tyypillisesti n. 10 m. Tietty langattomat kuulokkeet pitää muistaa ladata jotta soitto soi.
Toimintakapasiteetti vaihtelee jonkin verran mallista riippuen, mutta tyypillisesti 3-5 h välillä, joskin mukana seuraa lataava säilytyskotelo kuten näissä testin TinyMate-napeissakin.

TinyMaten napit "lepäävät" Kinder-munan muotoisessa mustassa sukkulassa joka sisältää myös akun jolla napit saavat uudelleenlatauksen aina neljään kertaan asti.
Kun avaan kannen niin bluetooth-lähetyssignaali aktivoituu samalla. Paritus tapahtuu nopeasti ja vailla ongelmia, hyvä niin. 
Nämä napit istuvat ainakin omiin korviini todella vaivattomasti ja ne tuntuvat pysyvän napakasti paikoillaan kovassakin liikkeessä. Mukana seuraa kolme erikokoista sovituskappaletta joista
yleensä ainakin yksi sopii useimmille käyttäjille. 


Kuva osoittaa miten napit saadaan "lukittua" napakasti niin, että ne pysyvät hyvin paikoillaan.

Toistaiseksi kaikki varsin hyvin. Mutta miten lienee äänen laita? Laitoin Spotifyn päälle ja sieltä Lindsey Websterin coolin "Fool Me Once"-biisin soimaan. 
Ensivaikutelma on todella positiivinen: ääni rullaa lempeän lämpimästi yläpään ollessa rasittamaton vaikkakin kriittiselle korvalle ehkä hienoista suttua ylimmissä taajuuksissa havaittavissa. Keskialue on ihan balanssissa, siitä on vaikea löytää mitään ärsyttävää. Näin napeiksi basso-osasto on varsin mainio: ulottuvuus menee subjektiivisesti arvioituna ehkä 35-40 Hz tietämille, mikä on ihan 
pätevä lukema ottaen huomioon suht edukkaan hintaluokan. Jos ja kun lähdetään luukuttamaan hyvin bassovoittoista biisiä, saadaan ääni säröytymään. Mutta silloin mennään jo varsin 
kovilla äänenvoimakkuustasoilla, arkikuuntelussa dynamiikka riittää mainiosti. Kokonaisuutena soundi on tasapainoisen rasittamaton ja hintaluokassaan erittäin kilpailukykyinen.

Toiminta-aika lupaus on ladatuille kuulokkeille 3 h mikä on omassa käytössä toteutunut. Kun asetat napit pikkuiseen latauskoteloon saat jälleen herätettyä ne henkiin. Tämä 
voidaan siis tehdä neljä kertaa joka antaa siis n. 12 h kokonaistoiminta-ajan, mikä on tässä kokoluokassa ihan mallikas ja riittävä suoritus.


 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!