Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Heos Homecinema - soundbar osana monihuonetta

Heos Homecinema - soundbar osana monihuonetta

Uusin tulokas Heos-tuoteperheeseen

Uusimpana tulokkaana Heos-perheeseen saapuu Heos Home Cinema Soundbar. Se ei anna käyttäjälle pelkästään parempaa ääntä televisiosta, vaan voit samalla laitteella toistaa musiikkia vaikka suoraan Spotifysta tai soittaa mieleistäsi nettiradiokanavaa. Käyttö tapahtuu Heos app:n kautta, joka toimii joko IOS- tai Android -laitteissa.

Viimeistely

Heos Home Cinemaan kuuluvat Soundbar sekä langaton subwoofer. Soundbar itsessään on siro ja kompaktin kokoinen ja väriltään musta. Langaton subbari on kooltaan melko pieni ja väriltään myös musta. Vielä ei ainakaan olet tiedossa, että tuotetta olisi tulossa muun värisenä. Tuotteet ovat hyvin viimeistelyjä sekä jämäkän oloisia.


Kuva 1. Heos Homecinema SoundbarKuva 2. Heos Homecinema Soundbar-järjestelmän langaton subwoofer

Asennus ja käyttöönotto

Asennus hoituu nopeasti. Avataan Heos:n ohjelma ja asetuksista lisätään uusi laite. Noin 5 minuutin jälkeen Heos Homecinema jo toistaa lempimusiikkiasi. Lisäksi voit opettaa oman televisiosi kaukosäätimen käskyt laitteelle tai ohjata laitetta suoraan HDMI-liitännän kautta. Tuotetta pystyy käyttämään kuka tahansa, eikä asennus tai arkikäyttö vaadi sen ihmeempää säätöä.Kuva 3. Heos App - järjestelmän hallintointiohjelma IOS:lla

Ääni ja kokonaisuus

Entäs se ääni? Jos et ole puritaanihifisti, vaan tavallinen Matti Meikäläinen, niin Heos Homecinema antaa hyvää ja tasokasta ääntä sekä bassokin potkii mukavasti. Kaiken kaikkiaan tämä Heosin soundbar kipuaa kyllä kärkisijoille testatuista soundbareista, hinta huomioiden! Tämän setin hinta on 799 €, jolla voit hoitaa jo melko kivuttomasti koko olohuoneen äänentoiston. Laitteistossa on lisäksi hyvät liitännät, joten voit liittää siihen vielä vaikka cd tai levysoittimen.

Hifistudio suosittelee!

Lue tuotteesta lisää/tilaa tästä
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!