Hyppää sisältöön
Harman Kardon GO+PLAY, tyylikäs ja vähän röyhkeä

Harman Kardon GO+PLAY, tyylikäs ja vähän röyhkeä

Mini-nimi lähinnä määrittelee laitteen entistä kompaktimpaa kokoa. Äänivarojensa puolesta tätä mallia voisi kutsua maxiksi, sen verran fysiikan lakeja koeteltu!
Tyylikäs koppa kätkee sisäänsä asialllista tekniikkaa: kaksi wooferia ja kaksi diskanttia. Jokaista elementtiä puolestaan ajaa 25W päätevahvistin kutakin.
Eli yhteensä peräti 100W tällaisen purnukan sisällä? Mainosmiesten metkuja vai totta? Toisaalta, wateilla sinällään ei tehdä hyvää ääntä vaan onnistuneella 
virityksellä ja laadukkailla komponenteilla. Tämän toteaminen onnistuu vain laittamalla kaiutin soimaan...Bluetooth-yhteyden luonti onnistuu esimerkillisen helposti 
apuäänien säestämänä parissa sekunnissa. Spotify päälle ja ekaksi biisiksi Jamie Woonin "Sharpness". Tässä kappaleessa on varsin voimakkaat ja mehukkaat bassot.
Go + Play Mini toistaa ne muhevasti ja tarkasti mutta soimatta silti loudnessmaisen kumeasti. Keskialue on laiteluokassaan huipputasoa: värittymätön ja kuulas. Tätä kaikkea
tukee diskantti joka ei ole suttunen eikä toisaalta ylikorostunut. Hyvin yleispätevä toistin monipuoliseen kuunteluun. Mielestäni ehkä hifeintä ääntä 300 euron hintaluokassa!Harman Kardon Go + Play on tyylikäs myös mustana.Käyttökytkimet löytyvät helposti laitteen "yläkannelta". Kahva on ruostumatonta terästä.

Harmanin litium-ion-akku antaa keskimäärin 8 h kuunteluajan, tietty riippuen käytettävästä voluumista ja bassojen määrästä. Joka tapauksessa hyvä suoritus.
Latausaika täyteen kapasiteettiin kestää 3h. Tätäkin laitetta voit käyttää mobiililaitteesi matkalaturina: takaa löytyy USB-portti tätä varten. Voit syöttää  ääntä myös
AUX-liitäntään 3.5 mm plugilla varustetulla johdolla. 


Go-Play:n takapaneli: pelkistetty design jatkúu. Harmaan kumiläpän takaa löytyy USB-, AUX- ja virtasisääntulo. 

Mainio lisäherkku on Dual-Sound-ominaisuus: voit kytkeä soimaan toisen samalla tekniikalla varustetun Harmanin mobiilin samanaikaisesti.
Hands free-puhelut toimivat oikeasti hyvin: laitteessa on kaksi mikrofonia. Ääni ei lähde kiertämään ja puheääni on selkeä ja häiriötön.
Loppupäätelmä: erittäin onnistunut, tyylikäs ja hyvin soiva kannettava kaiutin kotiin, piknekeille ja työkäyttöön vaikkapa presentaatioihin.
Vahva suositukseni!

Lue lisää/osta täältä:
Harman Go+Play
 
Edellinen julkaisu Bang & Olufsen Stage - maailman paras soundbar?