Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Harbeth Nelson - bassojalka Harbeth P3ESR -kaiuttimelle

Harbeth Nelson - bassojalka Harbeth P3ESR -kaiuttimelle

Harbeth Nelson on maineikkaan brittikaiutinvalmistaja Harbethin uusin kaiutintuote, joka on suunniteltu P3ESR -jalustakaiuttimelle. Valmistaja kertoo sen toimivan myös muiden LS3/5A-kaiuttimien kanssa.

Harbeth Nelson

Taustaa

Harbeth P3ESR on Harbethin pienin jalustakaiutin 5" Radial 2-bassokeskiäänielementillä, joka tarjoaa uskomattoman avonaista, sävykästä ja luonnollista musiikintoistoa. Useimmille kaiuttimen bassotoisto riittää oikein mainiosti, mutta joskus esim. rock-musiikilla pieni lisä kaiuttimen alakertaan voisi tuoda lisää fiilistä musiikkiin.

Harbeth Nelson takaa

Harbeth Nelsonin avulla pienen Harbethin alarajataajuutta saadaan ulotettua jopa 35 hertsiin asti, jolloin kaiuttimesta saadaan vielä enemmän irti. Uudessa bassojalassa on Harbethin oma 5" bassoelementti bandbass-rakenteella, jota ohjaa 50 W päätevahvistin. Basson taso on säädettävissä. Itse pääkaiutin kytketään Nelsoneihin lyhyellä kaiutinkaapelilla, joka on kiinteästi kiinni bassojalassa. Kaiutinkaapelit kytketään taas normaalisti kaiuttimien ja vahvistimen väliin.

Soundi

Harbeth Nelson on varsin huomaamaton bassotoistin, joka ei liikaa kerro itsestään. Bassojalka jatkaa todella nätisti P3:n alarekisteriä integroituen lähes täydellisesti pääkaiuttimeen. Bassojalan toisto on todella seurattavan napakka ja kontrolloitu. Mitään superpaineistavaa ja lahkeita lepattavaa bassohuminaa näistä ei edelleenkään lähde ilmoille, mutta toisaalta itse pääkaiutinkin on sen verran sivistynyt, että Nelsonit ovat luonnollinen jatkumo kokonaistoistolle.

Nelsonit ovat tällä hetkellä kuunneltavissa Turun ja Tampereen myymälöissä ja sovittaessa myös Helsingin myymälässä tai halutessasi myös kotona.

Hinta parille 3999 €.

Lisätiedot/kotikuunteluvaraukset: lauri.eskola@hifistudio.fi, puh. 040 842 7125

Tekniset tiedot

Taajuusvaste
35 – 75Hz ±3dB vapaakentässä

Teho
50W RMS 

110mm Harbethin oma bassoelementti bandpass-rakenteella

Korkeus ilman piikkejä + 20mm (piikit)
730mm

1145mm P3ESR:n kotelon yläreunaan

970mm P3ESR:n diskanttiin

Muut mitat
350mm halkaisija

Paino
7.6kg / kpl (netto)

Virtalähde
24V D.C. 2A virtalähde.

Tuotelinkki

Edellinen julkaisu Testissä: Bowers & Wilkins PX7 S2 e - ääniherkutteluun
Seuraava julkaisu Genelecin hurja uutuus nyt Kuopion myymälässä kuunneltavana!