Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Geneva Labs Model S Classic - erinomaisesta vieläkin parempi!

Geneva Labs Model S Classic - erinomaisesta vieläkin parempi!

Sveitsiliäinen Geneva Labs on kunnostautunut hienosti soivien tyylikkäiden laatikoiden valmistuksessa. Sama pettämätön linja jatkuu edelleen juuri esitellyissä 
Classic-sarjan pöytäradio/kaiuttimissa. Itse asiassa nopeasti katsottuna, mikään ei ole tuntunut muuttuvan sitten edellisen mallisarjan. Kieltämättä tokielessä ei ole 
mitään radikaalia revittelyä tapahtunukaan. Toisaalta, miksi ajatonta ja klassista designiä pitäisi väkisin muuttaa jos linjat ovat ajattomat ja linjakkaat?

Jos tyylikkäät kuoret ovat lähes ennallaan, niin sitäkin enemmän on myllätty kotelon sisäisiin rakenteisiin ja elektroniikkaan: valmistaja kertookin että kaikki pistetty uusiksi.
Elementit, vahvistinpiirit sekä kotelon akustinen suunnittelu on täysin päivitetty. Jo entuudestaan tiedämme että edeltäjämallien ääni on edustanut alansa musikaalisinta ja
puhtainta lajissaan, joten mietin tässä hiljaa, kuinka paljon ja konkreettista parannusta jo erinomaisesta soundista saataisiin?

Mutta käydään ensin läpi laitteen perusfunktiot: kyseessä on siis bluetooth-yhteydellä varustettu kompakti kaiutin joka tarjoaa myös FM-radion kuudella pikavalinnalla.
Käyttöä helpottaa myös oikeasti helppokäyttöinen kaukosäädin joka istuu käteen luontevasti. Ääntä voi syöttää myös perinteisellä 3.5 mm kaapelilla analogisesti.
Hipaisuherkät toimintonäppäimet löytyvät myös kaiuttimen yläkannelta. Bluetooth-yhteyden luominen onnistuu luontevan nopeasti muutamassa sekunnissa, eli kaikki siltä osin kunnossa.

Sitten mielenkiinnolla kuuntelemaan lopputulosta: suupielet menevät väistämättä ylospäin ja jalat alkavat polkea vaistomaisesti tahtia!
Eli nyt ovat käkikellomaan insenjöörit jälleen onnistuneet. Äänessä on vastaansanomattoman musikaalista ja oikeasti kokoonsa suurempaa sykettä!
Siis oikeasti raikkaan rapsakkaan puhdasta ja innostavaa äänivirtaa joka pitää itse kokea ja kuunnella. Bassoissa on varmuutta ja voimaa ja keskialueen erottelussa
ei ole moitteen sijaa. Yläpää on yhtälailla raikas ja sopivan kirkas olematta millään muotoa rasittava. Oikeastaan on vaikea tässä kohtaa heittää mitään tiukkaa
kritiikkä tässä kohtaa, sen verran onnistunut on tämä kokonaisuus! Kannattaa ehdottomasti tulla koekuuntelemaan!

PS. Model S Classicia on saatavana valkoisena, mustana, punaisena sekä pähkinäpuisena (aito viilu!).
Lue lisää ja/tai osta: Geneva Classic S pähkinä

 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!