Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Ennenkuulematon Genelec-kokemus Turun HifiStudiolla!

Ennenkuulematon Genelec-kokemus Turun HifiStudiolla!

Genelecin superjäreät 1234A -aktiivikaiuttimet on nyt kuunneltavissa Turun HifiStudion kuunteluhuoneessa!

 

Genelec 1234A on suurikokoinen tarkkailumonitorikaiutin Directivity Control Waveguide (DCW ™) -suuntaimella, jonka avulla se tarjoaa erinomaisen kuuntelutarkkuuden kaikenlaisissa kuunteluympäristöissä. Kaiutin kalibroidaan kuuntelutilaan GLM -huonekorjaussovelluksen avulla. 

Tekniset tiedot

 

SPL

125 dB

Taajuusvaste

29 Hz - 21 kHz (-6 dB)

Mitat

H 700 x W 890 x D 383 mm, (muunna tuumiksi)

Kaiuttimien vahvistinmoduulit on sijoitettu kaiuttimien ulkopuolella ja näiden avulla syötetään kaiuttimille tehoa jopa 2150 W/kaiutin:
2 X 750 W Basso (Class D) + 400 W Keskiääni (Class D) + 250 W Diskantti (Class D)

 

Kaiuttimia ohjaamme Arcamin uuden ST5-streamerin kanssa, joka on kytketty kaiuttimiin digitaalisesti aes/ebu-kytkennällä. Musiikkia soitamme Roon-soittosovelluksella Qobuz-musiikkipalvelusta.

Lyhyesti kuvailtuna kaiuttimet tarjoavat uskomattoman realistisen ja livemäisen toiston kaikenlaisella musiikilla. Kaiutin on toistoltaan hyvin tarkka ja erotteleva, mutta suuren kokonsa ansiosta tarjoaa musiikin kuitenkin isolla dynamiikalla ja vaivattomalla toistolla. Jätti-Genelecit toistavat levyt sellaisena, kuin ne on äänitetty: pehmeästi äänitetyt levyn soivat sävykkään pehmeästi ja kirpakkaat tai rosoiset levyt sopivalla rouheudella.

Äänikuva on julmetun iso ja avara, mutta stereokuvaltaan älyttömän tarkka. Soittajien tekemiset levyllä kuuluu nautittavan helposti ja monimutkaisempi materiaali pysyy käsittämättömän hyvin kasassa. Vaivattomuus kuvaa parhaiten näitä kaiuttimia ja volumea tulee helposti nostettua ilman mitään päällekäyvyyttä. Toisaalta suuren koon ansiosta näillä on todella nautittavaa kuunnella myös hiljaa.

Tervetuloa testaamaan näitä huippukaiuttimia kuunteluhuoneeseemme!

Halutessasi voit varata oman kuunteluajan kuunteluhuoneeseemme:

https://hifistudio.fi/pages/ajanvarauspyynto

Seuraava julkaisu Testissä: Bowers & Wilkins PX7 S2 e - ääniherkutteluun