Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Denon RCD-M41 - minilaitteiden kärkeä

Denon RCD-M41 - minilaitteiden kärkeä

Denon on yksi maailman vanhimpia audioalan yrityksiä. Kunniakkaat perinteet juontavat 1900-luvun alkuun jolloin tehdas tuotti ensimmäiset savikiekkosoittimet.
Tänä päivänä Denon on eittämättä alan kovimpia yrityksiä ja on erittäin arvostettu valmistaja mm. AV-vahvistimissa.

Denon on myös on kuuluisa pienistä mutta laadukkaista minilaitteistaan. 13 vuotta sitten ilmestyi markkinoille mainio yhdistelmälaite mallinimeltään RCD-M30. 
Se todettiin välittömästi laatutuotteeksi alan lehdissä. Nyt kehitys on kehittynyt ja uusin versio samasta aiheesta kantaa tyyppimerkkiä RCD-M41.
Sekä edellinen 40-versio että tämä uusin ovat saaneet 5-tähden arvioita mm. What Hifi-julkaisussa.

Mikä tuote: laadukas miniyhdistelmä uusittuna versiona
Mitä uutta: kaksi optista sisääntuloa ja Bluetooth
Hinta: 348 euroa
Värit: musta tai hopea
Lue lisää tai osta TÄSTÄ


Kyseessä on erittäin kompakti yhdistelmälaite josta löytyy viritinvahvistin sekä CD-soitin. Takapanelista paljastuu mukava määrä sisääntuloja: yksi analoginen sekä kaksi optista digitaalista.
Subbarille on oma lähtönsä kuten luonnollisesti myös passiivikaiuttimille. Mukava uutuus on Bluetooth-vastaanotin, eli nyt voit soittaa musiikkiasi vaikka Spotifysta tai YouTubesta langattomasti.
Kaukosäädin on Denonin tapaan erittäin looginen ja selkeä, asia joka edelleenkään ei ole itsestäänselvyys alalla. Olen aina ihastellut Denonin työnlaatua: etupaneli on paksua harjattua alumiinia. Näppäinten käyttötuntuma on laadukkaan napakka. Näyttö on riittävän iso ja selkeä.
Kaikenlainen turha kaupallinen hömpötys on poissa ja tietty ajattomuus ja käytännöllisyys on onneksi ollut suunnittelun lähtökohtana. Juuri nämä seikat tekevätkin 
Denonista helposti lähestyttävän ja mukavan käyttää. Which is nice.

Ja jälleen...miten se soi? RCD-M41 pienestä koostaan huolimatta soi kuten hifilaitteen pitääkin: jäntevästi, puhtaasti ja musikaalisesti. Soundikuvasta on vaikea löytää mitään
riipivää tai ärsyttävää. Vaikka kotelo on fyysisesti pieni, valmistajan ilmoittamat 2 x 30 wattia tuntuvat olevan hyvinkin tallessa ja todellisia. Se määrä tehoa riittää normihuoneessa
tapahtuvaan kuunteluun mainiosti, varsinkin kun valitset normiherkät kaiuttimet. Se on myös loistava vahvistin vaikkapa television ääntä parantamaan: pienten mittojensa ansiosta
se mahtuu vaivatta (usean) TV-tason hyllylle. 

Siis aivan loistavaa minihifiä joka peittoaa kevyesti ns. markettisarjat. Kuka esittelee tässä hintaluokassa paremman, kysyn vaan!


 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!