Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bose Soundwear Companion - soiva kauluri. 

Bose Soundwear Companion - soiva kauluri. 

Tiedät varmasti niskatyynyt..siis ne mitä olet saattanut käyttää lentokoneessa. OK, mutta lisääpä siihen soivat kaiuttimet, niin saat Bosen Soundwearin!
Erikoinen tuote joka herättää kysymyksen: miksi ja mitä varten? 
Kysessä ei ole kuulokkeet, eikä se toisaalta ole perinteinen bluetooth-kaiutin. Mutta siinä on kuitenkin molempien tuotteiden piirteitä.

Mitä maksaa: 349 euroa
Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ


Nimensä mukaan se "puetaan" päälle tai pikemminkin ripustetaan vapaasti kuten lisätyyny tai kaulus. Ääni ammennetaan mobiililaitteestasi hyödyntäen 
bluetoothin langatonta tekniikkaa. Ne ladataan micro-usb:lla ja sen jälkeen käyttöaikaa on 12h. 

Voit siis kuunneella musiikkia sekä puhua hands free-puheluita kädet vapaana. Sinulla on myös "korvat vapaana" eli kuulet ja huomiot mitä ympäristössä tapahtuu. 
Turvallista ja kätevää. Vaikka musiikki soi Soundwearin kaiuttimista ilmatilaan eikä suoraan korviin, ääni ei kantaudu kovin voimakkaana ulkopuolisten kuultavaksi 
häiriöksi asti elleivät he ole ihan välittömässä läheisyydessä. Miltä ne kuulostavat? Kun äänet säteivät olkapään kohdalta, on kuunteluelämys toki erilainen kuin että sinulle olisi kuulokkeet korvissa. Mikä on toki luonnollista.
Soundwearit muodostavat jännittävän laajan ja ilmavan äänimaiseman joka on yllättävän käyttökelpoinen ja miellyttävä. Stereokuva ei luonnollisestikaan ole 
mikään huipputarkka vaan pikemminkin avara ja eteerinen. Bassotoisto on rakenteeseen nähden ihan mukiinmenevä muttei pääse kuitenkaan matalimpiin 
nuotteihin asti. Keskialue on varsin luonnollinen ja kuulas, diskantti riittävän kirkas ja ärsyttämätön. Täysin toimiva lajissaan, sanoisin.

Sitten voidaan tietty miettiä, missä ympäristössä Soundwear olisi omimmillaan? Konttorityössä jossa otetaan puheluita vähän väliä ja kuunnellaan samaten musiikkia.
Pyöräilyssä nämä ovat tosi turvalliset: kuulet selkeästi musiikin, hoidat väliin tulevat puhelut sekä samalla kuulut mitä ympäristössä tapahtuu. 

Kaikkia eivät perinteiset luurit miellytä: ne saattavat painaa korvalehtiä, ne hikoavat kuumalla päässä tai aiheuttavat pitkässä kuuntelussa väsymystä. 
Tähän saumaan iskee Bose Soundwear.

 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!