Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bose Soundlink Mini 

Bose Soundlink Mini 

Bosen Soundlink Mini on Soundlink II Mobilen pikkuveli, jossa on muuten samat ominaisuudet kuin isoveljessään, mutta kooltaan tämä on todella paljon pienempi ja n. 100 € edullisempi maksaen 215 €. Ääneltään pikkukaiutin kuitenkin on todellinen peto, jota voidaan soittaa n. 7 h jatkuvalla syötöllä bluetoothin kautta. Ääni täyttää jopa isomman huoneen ja äänenvoimakkuus voidaan nostaa korkealle tasolle ilman säröytymistä tai puuroutumista. Bosemaisesti soundi on rasittamaton, basso voimakas ja diskantti kirkas. Keskialue on kuitenkin selkeästi esillä antaen laulajan äänelle mukavasti tilaa ja hengittävyyttä.



Kooltaan tämä laite menee melkein taskuun. Kaiuttimessa on lisäksi aux-liitäntä laitteita varten, joissa ei ole bluetoothia. Lataukseen käytetään Bosen uutta lataustelakkaa, jonka päälle kaiutin vain lasketaan. Äärettömän helppoa ja kätevää!





Kaiuttimeen voidaan vaihtaa myös lisähintaan värilliset kuoret, mutta perusväri on kaiuttimessa tummanharmaa. Alla olevasta kuvasta näkee vielä, miten pieni laite oikeasti on. Vertailun vuoksi vasemmalla puolella näkyy Bose Soundlink Air.





 
Edellinen julkaisu Definitive Demand D7 - hieno uutuus Amerikanmaalta!