Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bose QC20 - Bosen uusi vastamelunappikuuloke

Bose QC20 - Bosen uusi vastamelunappikuuloke

Bosen QC20-mallista löytyy kaksi eri vaihtoehtoa: Apple-käyttäjille QC20i-malli ja muiden laitteiden käyttäjille normaali QC20. Applen puhelimia varten i-mallissa on toimintonäppäimet kaapelissa ja puhemikrofoni. Vastamelutoimintoa voidaan käyttää kahdessa eri asennossa eli joko tavallisena vastamelutoimintona tai Aware-tilana, jolloin kuulokkeet osaavat suodattaa osan ympäristön äänistä kuuluville.Mukana tulee Bosen SIE2-sporttikuulokkeiden tapaan erittäin mukavat stay hear-sovitteet, jolloin kuulokkeita ei tarvitse tunkea syvälle korvakäytävään aiheuttaen epämukavan tunteen pitemmissä kuuntelusessioissa. Silikonista tehty sovite pitää kuulokkeen kuitenkin tukevasti korvassa. Kuulokkeet ovat todella mukavat ja huomaamattomat päässä. Johdon liitinpäässä on pieni ja ohut boksi, jossa on vastamelutoiminnon säädin ja akun varauksesta kertova tila. Kuulokkeita voidaan käyttää myös tavallisina nappiluureina, mikäli akku on kulunut tyhjiin. Laite ladataan usb:n välityksellä. Latausaika kestää n. 2 tuntia ja toistoajaksi luvataan jopa 16 tuntia!

Parhaiten QC20-vastamelunapit toimivat sisätiloissa eli esim. junassa, lentokoneessa tai bussissa. Ulkotiloissa käytettynä tuulensuhina saattaa välillä kantautua korviin, joten mikäli käytät kuulokkeita paljon ulkona, kannattaa testata olisiko SIE2-kuuloke Sinulle parempi vaihtoehto.

Ääneltään QC20 on perinteistä Bosea eli basso on tukeva, diskantti kirkas ja muuten äänimaailma miellyttävä. Vastamelutoiminnon ansiosta musiikkiin keskittyminen on entistä vaivattomampaa.

Hinta: 325 €

Tilaa verkosta!
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!