Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

B&W AM-1 - ulkokaiutin terassille, saunaan tai muihin kosteisiin tiloihin

B&W AM-1 - ulkokaiutin terassille, saunaan tai muihin kosteisiin tiloihin

B&W AM-1 on säänkestävä 2-tie kaiutin, jossa on hyödynnetty Nautilas-sarjan diskanttia (1") ja 5" bassoelementtiä. Bassotoiston luvataan ulottuvan jopa 46 Hz:iin. Kuormaltaan kaiutin on helppo vahvistimelle, joten kaiutin on erinomainen kaveri esim. Sonos Connect amp-vahvistimelle.

Kaiuttimen viimeistely on ihan uskomattoman hieno. Kotelon saumat, ruuvit ja muotoilu on todella mietittyjä. Kaiuttimessa tulee mukana valmis seinäkiinnike, jolloin se voidaan kiinnittää helposti joko seinälle tai kattoon.

Ääneltään kaiutin on varmasti ulkokaiuttimien parhaimmistoa tällä hetkellä! Ääni on ihan uskomattoman puhdas, avoin ja tarkka. Bassotoisto ulottuu todella alas, eikä kaiutin häiriinny kauheasti seinäpinnan läheisyydestä. Myymälätestissä käytettiin Sonos Connect Amp-vahvistinta, joka on erittäin toimiva ratkaisu tämän kaiuttimen kanssa ja jaksaa ajaa tätä kaiutinta varsin puhtaasti.

Huippu viimeistely ja älyttömän hyvä soundi tarkoittavat yleensä hifilaitteissa myös melko korkeaa hintaa, mutta AM-1:n tapauksessa asia ei ole näin. Kaiuttimen kappalehinta on 275 €. Kaiutinta on saatavilla sekä valkoisena että mustana.

Tule käymään Hifistudio-myymälässä ja pyydä myyjältä demo tai tilaa verkosta!
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!