Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Asus Clique R100 - Spotify langattomasti stereoihin

Asus Clique R100 - Spotify langattomasti stereoihin

Spotify Connect - langatonta mukavuutta

Spotify on musiikin suoratoistopalveluista yksi suosituimmista laajan valikoiman, hyvän äänenlaadun ja erittäin käyttäjäystävällisen softan ansiosta. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin ohjata tätä palvelua langattomasti kotistereoille ja vielä edullisesti - äänenlaadusta kuitenkaan tinkimättä! Spotify Connectin avulla voidaan käyttää Spotifyn omaa toisto-ohjelmaa esim. älypuhelimella (Apple ja Android), tablettitietokoneella ja pc- tai mac-tietokoneella. Spotify Connectin avulla otetaan laitteesta yhteys Spotifyn serveriin, jolloin myös itse ohjattavan laitteen akku ei kulu.

Verkkostreamer monihuonetuella

Asus Clique R100 on oikeastaan täysiverinen verkkostreamer monihuonetuella. Soittimella voidaan toistaa Spotifyn lisäksi monia muitakin suoratoistopalveluita, kuten esim. Napster, Tunein ja Rhapsody. Lisäksi soitin pystyy toistamaan tietokoneen tai verkkokiintolevyn sisällön. Päivitysten myötä myös muita palveluita on tulossa lisää.


Soittimella voidaan toistaa jopa 24/192-tasoisia studio master-tiedostoja. Laitteessa on liitäntöinä jaettu 3,5 mm optinen digitaaliulostulo/3,5 mm analoginen rca. Laite voidaan siis suoraan liittää esim. d/a-muuntimeen, stereoihin tai esim. Genelecin aktiivikaiuttimiin.

Käyttöönotto

Laitteen asennus on todella helppoa. Ladataan puhelimeen Jukebox-niminen ohjelma, jolla saadaan tehtyä alkuasennus ja myöhemmin tällä ohjelmalla myös ohjataan soitinta. R100:n asennus toimii hotspot-tyylisesti eli se luo aluksi oman wifi-verkon, johon liitytään ja tämän jälkeen asennussoftaan asetetaan kodin wlan-verkko ja sen salasana.


Asus Clique R100 tuntuu olevan melko häiriötön muille verkoille eli laitteen wifi toimii kuin junan vessa. Laite oli meillä käytössä Habitare-messuilla, jossa erilaisia päällekkäisiä wifi-verkkoja oli monta kymmentä, mutta silti asennus ja musiikin toistaminen sujuivat täysin pätkimättä. Asus kyllä osaa tehdä nämä verkkotuotteet erinomaisesti!

Yhteenveto

Asus Clique R100 on erinomainen laite jos haluat toistaa Spotifyta langattomasti parhaimmalla mahdollisella äänenlaadulla ilman hankalia asennusoperaatioita. Laite on myös luottokortin kokoinen, joten kokonsa puolesta sen saa piilotettua näppärästi mihin vain. Erinomainen laite hintaluokassaan!Hinta: 99 €

Saatavilla Asus Hifi-jälleenmyyjiltä syys-lokakuun aikana. Ennakkovarauksia otetaan vastaan!

Lue lisää tuotetiedoista/tilaa!
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!