Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Viikon/kuukauden uutuudet

Viikon/kuukauden uutuudet

Nuforce STA-100 on täysin saman kokoinen, kuin Nuforcen digi-integroitu DDA-100. Tehoja tässä pikkuihmeessä on 160 W/kanava ja hintaluokka on n. 700 €.

Soundiltaan laite on aika yllättäjä: erinomainen kontrolli ja grippi, syvä äänikuva ja transienttitoisto on hyvää luokkaa. Laitteen viimeistely on huippuluokkaa ja liittimien tuntuma laadukas. D-luokan päätteen edut tulevat tässäkin laitteessa kiistatta esille, koska pieneen tilaan on saatu paljon tehoa ja toisaalta laite ei lämpene juuri ollenkaan. Tällä päätteellä voidaan ajaa jo vähän isompaakin kaiutinta soundin kuitenkaan menemättä tukkoon. Hieno laite!

Amphion Argon 7L taas edustaa Amphionin uutuuskaiuttimista vähän kookkaampaa kokoluokkaa. 3L:ään verrattuna korkeutta on hiukan lisää ja mukana on yksi 6,5" bassoelementti lisää. Vaikka kaiutin on melko kookas, ei se tunnu mitenkään liian möhköltä, vaan se jatkaa taattua Amphionin sisustusystävällistä linjaa. Kokovalkoisena tämä lattiakaiutin on jopa siro!

Soundiltaan kaiutin on kyllä huippuluokkaa. Amphionin talonsoundi kuuluu jo ensitahdeista selkeästi läpi. Keskialue on erittäin selkeä, joka tekee vokaaleista sekä x- että y-akselilla todella mahtavan kuuloisen ja laulajan artikulointi ei jätä ketään arvailujen varaan. Lähimikitetyllä materiaalilla laulajan voi tuntea sylissä! Basso on erittäin alasulottuva, mutta silti napakan kontrolloitu. Nopeampaa räimettä kuunnellessa kontrolli ja napse laittavat jalan naputtamaan välittömästi. Soundi on mielestäni muihin Argoneihin verrattuna entistä avoimempi, tarkempi ja läsnäolevampi. Hienoa, että tällaisia tuotteita tehdään Suomessa!

Testatut biisit ja oheislaitteet:

Johnny Winter - Be careful with a fool
Leonard Cohen - Darkness
Agnes Obel - Brother Sparrow
Laibach - Rossiya
Riverside - New Generation Slaves

Oheislaitteet:

Electrocompaniet Eci-5 mk2
Electrocompaniet ECD 2
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!