Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Sony WH-1000XM2 -vastustamattomat vastamelukuulokkeet!

Sony WH-1000XM2 -vastustamattomat vastamelukuulokkeet!

Vuonna 2016 esiteltiin Sony MDR-1000X vastamelukuulokkeet. Ne saivat erittäin positiivisen vastaanoton testeissä ympäri maailmaa ja ihan syystä. Sony pystyi vakuuttavasti uhkaamaan
vastamelujen konkarivalmistajaa Bosea. Nyt valmistaja heittää kehiin parannetun painoksen WH-1000XM2:n joka vie laadun ja toiminnot vielä edeltäjäänsäkin pidemmälle.

Markkinat tällä sektorilla ovat äärimmäisen kovat ja Sony saakin vastaansa Bose QC-35 II:n sekä Bowers & Wilkins PX:n. Lisäksi markkinoille ilmestyi Beoplay H9i joka testataan pian!
Sen voin sanoa jo nyt että Sonylla ei todellakaan ole mitään hävettävää näiden kovien luiden rinnalla, päinvastoin.
Kuulokkeiden designiin ei kajottu, koska rakenne ja ulkonäkö on valmiiksi erittäin toimiva ja tyylikäs. Ne näyttävät edelleen moderneilta ja sopivan pelkistetyltä. Materiaaleina on käytetty sekä laadukasta muovia että metallia. Korvatyynyt ovat miellyttävää synteettistä nahkaa.

1000MX2 on edelleen huippumukava pitää päässä, mikään ei purista eikä ahdista. Tässä mielessä Bose on pikku askeleen edellä mukavuudessa muttei kaukana!
Pantamekanismi vaikuttaa kestävältä ja kuulokekupit taittuvat kuljetusta varten sykkyrälle. Puolikova kuljetuskotelo sisältyy settiin.

Mikä tuote: Sony uusitut vastamelukuulokkeet 
Hinta: 399 euroa
Erityistä: mukautuva vastamelutoiminto, huippuluokan äänenlaatu


Bluetooth-tekniikka on uusittu: WH-1000XM2 tukee nyt aptX HD:ta. Se korkeatasoisempi Bluetooth-formaatti joka pystyy käsittelemään hi-res-signaalia aina 24bit/48kHz asti.
Tuki löytyy myös Sonyn omalle LDAC-formaatille joka on myös hi-res tasoinen.

Ennen kuin lähdet käyttämään näitä kuulokkeita, suosittelen ehdottomasti lataamaan Sonyn appsin tätä mallia varten. Sitä kautta avautuu mainio säätöjen "maailma" josta löytyy
monipuolisia säätöjä vastamelutoiminnolle, ekvalisaattori sekä mielenkiintoinen uusi piirre: kuulokkeet mittaavat ilmanpaineen ja asettavat vastamelusäädöt sitä kautta optimaaliseksi.
Sony erikoisuus on ns. adaptiivinen vastamelutoiminto jossa vastameluefektin tehoa muokataan riippuen mitä teet: istut, juokset tai olet vaikka bussissa. 
Kuulostaa lähes scifiltä mutta tärkeintä on lopputulos: ja voin sanoa että todellakin toimii ja hienosti. Vastamelun teho ei yllä ihan Bosen vastaavan tasolle täytyy myöntää, mutta kärkikastia jokatapauksessa.


Näkymä appsin käyttöliittymästä. Se on selkeä ja visuaalisesti onnistunut.

Edellisen mallin akunkesto oli asiallinen 20 h mutta nyt Sony lupaa jopa 30 h joka on jo kiitettävän hyvä arvo. Johdon kera luvataan 40h.

Lue lisää tai osta samantien TÄSTÄ

Entä äänenlaatu! Se soi edeltäjäänsä tarkemmin ja matalilla taajuuksilla on enemmän napakkaa kontrollia. Yleissointi on balanssissa ja ne soivat samaan aikaan 
tarkasti mutta silti lämpimästi.  Sävymaailma on moitteeton ja näiden kanssa voit nautiskella niin  rokista kuin klasaristakin. En oikein keksi mitään huomautettavaa.
Huipputuote ehdottomasti. Vakavaan harkintaan jos hintalappu 399 euroa sopii budjettiin!
 

 

Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!