Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Quincy Jones BT - vastaansanomattoman hyvät mobiilikuulokkeet

Quincy Jones BT - vastaansanomattoman hyvät mobiilikuulokkeet

Perinteinen amerikkalainen kaiutinvalmistaja JBL on vallannut merkittävän markkinaosuuden kasvavilla kuulokemarkkinoilla. Syy on varsin selkeä: erittäin kova hinta/laatusuhde.
Tutustuin valmistajan kuulokeuutuuksiin IFA:n messuilla ja oli pakko todeta että vahva ote jatkuu edelleen. 
Yksi merkittävimmistä uutuuksista oli nyt esiteltävä Quincy Jones BT-kuulokkeet jotka pohjautuvat E55-malliin. Tosin tämä erikoispainos painii täysin eri luokassa sekä 
soundiltaan että viimeistelyltään: materiaalit ovat astetta miellyttävämmät ja näyttävämmät kuin perusversiossa. 

Mikä tuote: JBL:n tuoreet keskiluokan Bluetooth-kuulokkeet
Hinta: 199 euroa
Erityistä: Quincy Jonesin "erikoistuunaus" äänipuolelle
Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ


Quincy Jones on eittämättä maailman yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia tuottajia ja armoitettu äänivelho.
Jonesin on ollut Harman-yhtiöiden soundikonsultti jo useamman vuoden ajan. Yksi tunnetuimpia yhteistyön hedelmiä on Q701-studiokuulokkeet joita Hifistudio myi aikaanaan
satoja kappaleita. Nyt sain käsiini tuoreet Bluetooth-luurit joissa myös velhon virittämä soundimaailma. Olisiko tässäkin menestyksen ainekset? No, kuunnellaanpa.

Miltä ne kuulostavat? Ensimmäinen fiilis on: muheva, lämmin ja hmm. bassot hieman koholla, mutta just sopivasti. Eli innostava, hieman kosiskeleva ja makea soundi joka kuitenkin
innostaa kuuntelemaan lisää. Erityinen kiitos tulee kuulaasta keskialueesta joka on luonnollinen ja puhdas. Yläpään toisto hillitty muttei vaimea, ainakaan kuuntelurasitusta ei 
pitäisi olla luvassa. Testasin myös piruuttani bassotoiston äärirajoja Torje Isungsetin Fading Sun-biisillä, ja totesin että tämän  matalammalle ei käytännössä luurien tarvitse mennä.
Kelpo suoritus kaiken kaikkiaan. Rahalle saa katetta.

Miltä ne tuntuvat päässä? Kuppien tyynyt ovat mallia korvien yli, eli korvalehdet eivät ole paineen alla, ja hyvä niin. Materiaalit ovat laadukasta tekonahkaa ja korvatyynyt miellyttävän pehmeät.

Kuulokkeiden parittaminen sujui muutamassa sekunnissa ilman mitään ihmettelyä, joten kaikki sillä puolella asiat kunnossa. 
Akkukestoa luvataan mukavat 20 tuntia, jos kuitenkin akut hyytyvät kesken kaiken, voi kuuntelua jatkaa perinteiseen tyyliin kaapelia käyttäen.


 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!