Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Mikael Edmans dagbok i HifiStudio Turku

Mikael Edmans dagbok i HifiStudio Turku


Jag sökte till Hifistudio på inlärning för att jag har ett intresse i ljudapparater och tillbehör som hör till området. Jag ville lära mig mera om Ljud men inte bara det, utan också mera om affärsvärlden och hur det fungerar ute i arbetslivet.Jag började jobba här måndagen 3.12 och då började jag dagen med att hjälpa att ändra lite på inredningen av butiken. Under första dagen lärde jag mig mest känna till butiken och lite hur det fungerar här.

Jag har nu varit här i en och en halv vecka och hittills har jag hjälpt med kundbetjäning, gjort prislappar, städat förrådet, testat olika hörlurar och högtalare, uppdaterat hemsidan och lärt mig om butiken som en helhet och hur de fungerar här. Jag har lärt mig mycket under min tid här såsom att använda kassan, betjäna kunder, packat paket till posten och lärt mig mycket om olika högtalare och hörlurar som kanske är det viktigaste eftersom Hifistudio specialiserar sig på ljud. Jag har följt med kundbetjäningssituationer och förstår nu bättre hur man ska betjäna kunden. Jag har bara varit här i en och en halv vecka så jag kommer ännu att göra många olika saker och lära mig mycket nytt.
Jag tycker att de har varit trevligt på arbetsplatsen och jag har lärt mig mycket, personalen är trevlig och svarar alltid om man har frågor. Jag är hittills mycket nöjd med min inlärningsplats och ser framemot att fortsätta jobba här.
 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!