Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Nyt 10 KK Korotonta maksuaikaa yli 250€ ostoksiin!
Hyvän äänen viikonloppu 21.-22.10.2022 HifiStudio Oulu

Hyvän äänen viikonloppu 21.-22.10.2022 HifiStudio Oulu

Tervetuloa Oulun HifiStudioon viettämään Hyvän äänen viikonloppua 21.-22.10.2022!

Esittelyssä hifimaailman mielenkiintoisimmat uutuudet ja parhaat klassikot.
 

Kaiuttimet

Näe ja kuule Bowers & Wilkinsin uudistettu 700-sarja sekä lippulaivamallit 805D4 ja 804D3. Genelecin tarjonnasta on esillä mm. One-sarjan lippulaivakaiutin 8361A, ja toki myymälästämme löytyy myös muuta Genelcin mallistoa. 

Tanskalaisen muotoiluikonin Bang & Olufsenin uutuuskaiutin Beolab 28 on paitsi kaunis katsella, myös soundiltaan upea. Beolab 28:ssa on myös integroitu verkkosoitin, joten kaiutin on käytettävissä sellaisenaan. 

Toisen tanskalaisen valmistajan, Raidho Acousticin XT3 on veistoksellinen luomus ja herättää takuulla upealla äänellään. Hintaa sillä on vaatimattomat 16 000 /kappale. 

DALI:n koko mallisto kuuluu myymälämme vakiokalustoon – nyt myös paikalla lippulaiva Epicon 8. 

Argon-mallistosta löytyy mm. Fenris A5 ja lattiamalli A55. Ne molemmat sisältävät sekä vahvistimen että HDMI ARC -liitännän, joten ne soveltuvat mainiosti suoraan television kanssa käytettäväksi. Hinnat alkaen 499 €/pari. 

Lisäksi esillä Amphion Argon 3LS, Gradient Revolution ja 1.4 sekä Harbeth 7-ES3. 

Vahvistimia ja kotiteatteria

Rotelin järeintä mallistoa edustavalta Michiltä on kuunneltavissa M8-monopäätteet ja P5-etuvahvistin. Lisäksi esillä on Regan, Denonin ja NADin uutuuksia sekä Marantzin uutuus Model 40N. Yamahan high end -tason viritinvahvistin R-N2000A on kaikkien hifistien unelma. Lisäksi kotiteatteriuutuuksia Denonilta, Marantzilta ja Yamahalta. Tarjonnan viimeistelee verkkosoittimien aatelia oleva Bluesound, josta nyt esillä kaikki mallit. 

Vinyylit soikoon 

Hyvän äänen viikonlopussa ei suinkaan ole unohdettu vinyyliharrastajia – paikalla mm. ainutlaatuisen True Balanced -konseptin omaava Pro-Ject X2B, joka on varustettu Ortofon Quintet Red Mc -äänirasialla. 

Esillä myös suureen suosioon nousseet Regan ja Argonin levysoittimet – jälkimmäisestä tietysti esillä tuore EISA-voittaja Argon TT4. Paikalta löydät myös kaikki vinyylitarvikkeet kuten levypesurit, harjat, tarvikepaketit sekä etuvahvistimet. 

Kuulokkeet 

Kuulokkeita on tarjolla moneen makuun, mm. Valcon vastamelukuulokkeet, DALIn IO-4 ja IO-6, Bang & Olufsenin mallistoa sekä Yamahan malliston YH-L700A vastamelukuulokkeet, jotka soveltuvat tekniikkansa ansiosta erittäin hyvin television kaveriksi. Emme ole tässäkään unohtaneet high end -puolta, vaan kuunneltavissa on mm. Meze Audio Empyrean Jet Black (3 000), Meze Audio Empyrean ELITE (4 000 €), sekä muita Meze Audion malleja. 

Tarjouksia

Demopäivien kunniaksi olemme virittäneet myös tarjoukset kuntoon!

Tarjoukset vain HifiStudio Oulu 21.-22.10.2022.
Ei verkkokauppa tai muut kaupungit.


Tarjouksessa mm. seuraavat tuotteet:
 

 
Tässä vain pintaraapaisu tarjouksista – kannattaa siis tulla paikan päälle! 

HifiStudio Oulu
Pakkahuoneenkatu 34
90100 Oulu

Menossa mukana: Argon, Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Bluesound, DALI, Denon, Genelec, Marantz, NAD, Pro-Ject, Rega, Rotel, Yamaha sekä huippuunsa viritetty henkilökunta 

Edellinen julkaisu Joytiny Wireless - odotetut uutuuskuulokkeet nyt meillä!
Seuraava julkaisu Bowers & Wilkins PX7S2 vastamelukuulokkeet