Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Genelec G Three nyt rouhealla ulkokuorella!

Genelec G Three nyt rouhealla ulkokuorella!

Genelec on Suomen audioteollisuuden todellinen tähti. Iisalmelaisen tehtaan aktiivikaiuttimet ovat lajissaan maailman arvostetuimmat.
Valtaosa Genelecin liiketoiminnasta (80 %) tulee ammattikäyttöön suunnatuista tuotteista. Kotituotteiden osuus on kuitenkin ollut koko ajan kasvussa.
Tämä ilmiö on nähty konkreettisesti myös Hifistudiossa, jossa G-sarjan kysyntä on voimistunut merkittävästi.

G-sarjan myydyin tuote on mallisarjan keskimmäinen, G Three. 
Three-malli tarjoaakin hintaansa nähden paljon dynaamista voimaa, ehdotonta tarkkuutta ja puhtautta. Three:n ääni on pikkuveljiään selkeästi tanakampi ja "isompi".
Bassotkin ulottuvat lähes 50 Hz:iin joka on tässä kokoluokassa erinmomainen suoritus. Three:n optimaalinen kuunteluetäisyys  on n. 2.5m kuuntelijasta jolloin saavutat
parhaan stereokuvan ja tilantunnun. Toki kaiutin kuulostaa hyvältä kauempaankin kuunneltaessa, mutta stereokuva ei tällöin ole niin tarkka kuin "hotspotissa".
Muista kun tehtaan koulutuksessa painotettiin: "me emme luo soundeja - kaiuttimemme vain välittävät sen alkuperäisen signaalin mahdollisimman tarkkana ja oikeana 
kuuntelijan korviin". Tätä filosofiaa tehdas on noudattanut alusta asti. No, onhan se toisaalta loogista kun tuotteet on alunperin suunnattu äänentoiston ammattilaisille 
jotka tekevät töitä mm. musiikin tarkkailussa ja miksauksen parissa.

G Three:n tekniikka on ennallaan: jokaiselle elementille on oma D-luokan 50W päätevahvistin, jakosuotimina sähköiset, huipputarkat piirit. 
Uutta onkin Threen uusi värivaihtoehto jolle tehdas on antanut nimen RAW eli raaka! Kaiuttimesta on toisin sanoen jätetty maalikäsittely pois ja lopputuloksena on
raaka alumiinipinta. Kauneus on katsojan silmässä, minä ainakin tykkään tästä rouheasta versiosta: se on sopivan "industrial".

Suosittelemme Hifistudion omaa juhlapakettia, jossa kaiuttimet ovat pakattu puulaatikkoon kera 
huipputason Atlas-kaapeleiden sekä Genelec-historiikin.

Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!