Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Bluesound RT100 - hifitasoinen langaton äänilinkki 

Bluesound RT100 - hifitasoinen langaton äänilinkki 

Johdot, kaapelit ja piuhat. Ne pakolliset pahat jotta signaalit siirtyvät ja toiminnot toimivat. Ja useimmiten enemmän tai vähemmän tiellä ja sotkemassa sisustuksen harmoniaa.
Tyypillisimmät tarpeet langattomalle signaalinsiirrolla ovat takakaiuttimet ja subwooferit. Varsinkin takakaiuttimien kaapelointi jälkikäteen tuottaa erityisen paljon päänvaivaa.
Tähän vaivaan meiltä hifialan palvelijoilta kysytään usein ratkaisumalleja. 


Mikä tuote: laadukas langaton signaalin lähetin/vastaanotin 
Mihin käyttöön: langattomaan signaalinsiirtoon vaikkapa takakaiuttimille sekä subbarille
Hinta: 129 euroa kappale 


Osta tai lue lisää TÄSTÄ

No, onneksi kohtuullisen tauon jälkeen kanadalainen Bluesound julkisti langattoman digitaalisen lähetinlaitteen, RT100:n.
Kyseessä on kämmenelle sopiva lähetin/vastaaotinlaite joka voit tilanteesta riippuen määritellä lähettimeksi tai vastaanottimeksi.
Voit syöttää analogista linjasignaalia (subwoofer tai stereosignaalia) 3.5 mm stereosisääntulolla. Ja vastaavasti voit syöttää vastaaottavasta purkista
signaalia OUT-liitännästä eteenpäin vaikkapa subbarille taikka parille aktiivikaiuttimia tai liittää rca-johdolla vahvistimen AUX/TAPE-sisääntuloon. Helppoa!
Virransyöttöön RT100:lle riittää USB:n 5V:n virta mini-USB-kaapelilla joka sisältyy toimitukseen...laturin tosin joutuu ostamaan erikseen, mutta ne ovat nykyään luokkaa 10 euroa.
USBia voi yllättäen käyttää myös musiikkilähteenä vaikkapa PC:n yhteydessä, erittäin käyttökelpoinen ominaisuus monelle!

Häiriöetäisyys on todella hyvä, vain 90dB joten pohjakohinaa nämä eivät tuota ainakaan lisää. Viivettä tämä lähetinjärjestelmä tuo hyvin maltilliset 18 ms, joten sekään ei 
tuo haastavia tilanteita kuuntelijan elämään. Äänenlaatu on virheetön ja särötön joten käytännössä et saa mitään vihiä siitä että nyt käytetään langatonta lähetystä. 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!