Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Beoplay P6 - uusi ja parempi bluetooth-ihme Tanskanmaalta

Beoplay P6 - uusi ja parempi bluetooth-ihme Tanskanmaalta

Olen joskus kuullut väitettävän että Bang & Olufsenin tuotteet ovat "tavallista tekniikkaa" jotka ovat vain futuristisissa kuorissa ja vielä maksavat älyttömän paljon.
Tuo väite on helppo ampua alas: tätä nykyä tanskalaistehtaan kaiuttimet ovat erittäin arvostettuja myös hifistien piireissä, ja nyt siis puhumme puhtaasti äänenlaadusta.
Viime vuosina B&O on julkaissut Beoplay-brändin alla lukuisia laadukkaista kannettavia tuotteita kuten kuulokkeet sekä bluetooth-kaiuttimet.
Minulla onkin ilo esitellä tehtaan tuorein mobiilikaiutin nimellä P6. 

Mikä tuote: Beoplayn tuorein bluetooth-kaiutin huippuvalmistajalta
Erityistä: poikkeuksellisen energinen ja puhdas ääni 
Hinta: 399 euroa
Värit: musta ja natural (mattahopea)
Osta tai lue lisää TÄSTÄ


Kyseessä on tyylikäs, alumiinikoppainen bluetooth-kaiutin joka vakuuttaa jo pelkästään hienolla työnlaadullaan.

Selvitetäänpä miten P6 soi. Sanotaan että ensivaikutelma kertoo paljon. P6:n kyky täyttää tila on ilmiömäinen! Soundi on energisen muhkea ja vaivaton.
Bassot ovat jämäkät ja ne ovat napakan kontrolloidut, tuntuu suorastaan että nyt rikotaan fysiikan lakeja! Keskialueen toisto on lämmin ja diskantit 
beomaiseen tyyliin puhtaat ja oikealla tavalla kirkkaat. Tätä soundia todellakin kuuntelee mielellään ja kauan. P6:n ominaispiirre on ympärisäteilevä toisto joka
juuri täyttää tilan luontevasti ja mahdollisimman moni pääsee osalliseksi loistavasta äänestä riippumatta kaiuttimen sijainnista. 


Äänessä on samaa kontrollia ryhtiä kuin isovelimallissa, legendaarisessa Beolit 17:ssa mutta koko on vain kolmannes siitä.
Suosittelen Beoplay-applikaation käyttöä: näin pääset käsiksi mm. sormenpäällä ohjattavaan äänimuokkaimeen jolla voit "tuunata" itsellesi 
juuri sen sopivan äänimaiseman mistä pidät. Voit myös tehdä aidon stereoparin kahdella P6:lla, tämä myös onnistuu appsilla.
Jos jokin miinus pitäisi mainita, on AUX-sisääntulon puuttuminen. Toisaalta sitä tänä päivänä käyttänee entistä harvempi kuuntelija, Bluetooth
löytyy kuitenkin kaikista mobiililaitteista...Muita hyviä ominaisuuksia ovat sekä pölyn- että roiskeveden kestävyys, mikä vähentää stressiä sateisessa Suomessa!
Akkukesto on mainiot 16 tuntia. Lataus hoituu C-mallisella USB-kaapelilla. P6:ssa on myös mikki, joten handfreepuhelut sujuvat
vaivattomasti kaiuttimen kautta. 

Tätä tuotetta on äärimmäisen helppo suositella. Kiva käyttää ja ääni on erinomainen. Mitä muuta voikaan vaatia?


 
Edellinen julkaisu Denon Ceol RCD-N10 monitoiminen runsaudensarvi!